National Sebis

Sebișenii caută reabilitarea în fața propriilor suporteri, dar și: „Formarea unui schelet pentru la anul”





Național Sebiș și Mama Mia Becicherecul Mic sunt vecine de clasament după 21 de etape scurse în seria a IV-a a Ligii a 3-a. Din păcate pentru ele, niciuna nu mai e implicată în lupta pentru promovare, dacă nu cumva se întâmplă o minune și cele trei formații din față încep să piardă pe bandă rulantă.

Până una alta, în joc e o poziție a patra în clasament ce contează mai mult pentru imagine și statistică. Probabil, stafful tehnic al combatantelor mai au și un altfel de obiectiv, pe care – de altfel – cel al sebișenilor și-l asumă. „Câștigând și jucând cât mai bine vom readuce lumea la stadion, iar noi vom forma un schelet pentru sezonul următor. Ca și poziție în clasament, ne propunem să ne clasăm cât mai sus, așa că fiecare meci e important. Am arătat că se poate la Craiova, dar nu vrem să ne oprim aici”, a precizat Călin  Cojocaru.

Managerul-antrenor al trupei de pe Crișul Alb s-a referit și la adversarul de vineri după-amiază. „Este clar că nu va mai fi încărcătura din tur, când ambele formații eram pe podium și aveam, poate, alte așteptări de la acest campionat. S-au schimbat multe și la nivel de bănci tehnice. Adică eu numai ce am revenit în locul lui Rică (n.a. Neaga), în timp ce Becicherecul nu mai contează pe Bălu și Petre, ci pe Stan și Hromei. Noi le-am și luat doi jucători, pe Radu și Zurbagiu, păcat că doar ultimul are drept de joc vineri. Dar, până la urmă, rămâne un meci de trei puncte, pe care vrem și sperăm să-l câștigăm”, a mai spus Cojocaru.

Naționalul are două absențe importante pentru partida de vineri (ora 17), respectiv Zoran Radu și Alin Neacșu, ambii suspendați. Cherecheș este încă în refacere, în timp ce sârbul Petrovici a fost trecut pe linie moartă. Dincolo, la timișeni, va absenta fostul utist Bârză, tot datorită unei suspendări.

„Alb-albaștrii” nu au mai câștigat acasă de o lună de zile, când la Sebiș a venit Minerul Motru, formație ce între timp a rămas la cota zero puncte acumulate în acest retur. Ultimele două confruntări acasă au fost pierdute cu același scor (2-3) în fața Ighiului și Devei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button