Liga a 2-a

Reșița vrea să-şi îmbunătăţească golaverajul în meciul cu Pâncota. La ora acesta e 0-21!





Tinerii jucători ai Metalului nu au obţinut niciun punct şi nu marcat niciun gol în acest an. Evident facem abstracţie de partida cu FC Bihor, câştigată la masa verde. Singurul lucru pozitiv la Reşiţa e că echipa nu s-a retras din campionat în pauza de iarnă. Metalul a continuat cu juniorii în ideea că sistemul competiţional 2016-2017 va suferi modificări, iar echipa îşi va găsi totuşi loc în Liga a 2-a. Până în acest moment regulamentul nu s-a modificat, iar Metalul este practic retrogradată în Liga a 3-a.

Băieţii pregătiţi de Carol Gurgu sunt decişi însă să pargă gheaţa în partida cu Şoimii, să marcheze şi de ce nu, să obţină un rezultat pozitiv. Mijlocaşul Naziri a fost eliminat în jocul de la Rm. Vâlcea şi va absenta sâmbătă. Gurgu speră că până la ora jocului lista cu indisponibili să fie mai scurtă. Acum din ea fac parte Botezatu, Crăciun, Firu, Julei, Costea şi Maria.

Ultima înâlnire dintre cele două echipe s-a disputat pe 27 februarie. Pâncota a învins la Reşiţa cu 4-0 prin golurile marcate de Marius Ion (două), Crişan şi Alin Mihai.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button