UTA Arad

UTA – în deplasare cinci zile cu 19 jucători





Programul play-offului ligii secunde a fost modificat, iar echipa fanion va juca în trei zile două partide foarte importante departe de casă. Duminică, utișii evoluează la Moveni, iar miercuri la Târgoviște, cu Chindia, echipa ce le-au administrat pe cea mai drastică  a sezonului.

Delegația arădeană va pleca sâmbătă de la Arad în 19 jucători și anume: Anca, Miron – Polgar, Botiș, Manea, Gligor, Filaret, Burlă, Strătilă, Chindriș, Tănase, Jorza, Hlistei, Copil, Vlad, Roman, Curtuiuș, Man și Rus. Duminică, după disputa contra „galben-verzilor”, formația lui Roland Nagy se va muta la Pitești, la hotelul Yaky. Antrenamentele de luni și marți vor fi făcute pe unul dintre terenurile din orașul din Trivale, iar miercuri se va pleca spre Cetatea Chindiei. „Cel mai important e primul meci, dacă îl câștigăm abordăm cu un moral mai bun meciul de la Târgoviște”, a spus Cristian Todea, antrenorul secund al „Bătrânei Doamne”.

„Alb-roșii” se vor întoarce la Arad miercuri noapte, urmând să pregătească jocul din weekendul următor de pe „Motorul”, cu Gaz Metan Mediaș.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button