National Sebis

Național Sebiș – Mama Mia Becicherecu Mic 2-0, final





În cadrul etapei a 22- a Ligii a III-a (seria IV), Național Sebiș o gazduiește pe Mama Mia Becicherecu Mic.

Formații:

Sebiș: Bujor – Rosenblum, Stupu, Basic, Bogdanovici – Zurbagiu, Avramescu – Mihuța, Keita, Susan – Velici. Pe bancă: Tomșa – Petrovic, Rus, Sas, Pricop, Lup, Cherecheș

Mama Mia: Miklos – Motreanu, Telescu, Marginean, Negruț –   Ardelean – Niță, Băban, Centea, Silaghi – Jichici. Pe bancă: Culda – Muscă, Luță, Cioancă, Filip.

Arbitri: Gabriel Almaș (Zalău) – Tamas Kopriva și Dănuț Costea (ambii din Satu Mare).

Observatori FRF: Sebastian Moisin (Oradea), Alina Moraru (Hunedoara)

Din minutul 9, gazdele conduc cu 1-0. Susan a centrat din corner, iar Igor Basic, cel mai înalt jucător de pe teren (1,94) a înscris cu capul.

Din minutul 29, e 2-0 la Sebiș. Pe o contră, Avramescu a ajuns la 16 metri ușor lateral stânga, de unde îl execută pe Miklos cu un șut la colțul lung. Între timp au mai fost patru cartonașe galbene, semn că jocul are o încărcătură deosebită la Sebiș: Zurbagiu și Rosenblum la gazde, respectiv Telescu și Negruț la timișeni.

În minutul 39, la oaspeți, Băban a fost înlocuit de Filip.

Prima parte s-a încheiat cu alte două oportunități ale Sebișului. Mai întâi, Velici a tras de la 16 metri peste poartă iar capul lui Keita din 12 metri s-a dus și el alături. E 2-0 la pauză pentru Național.

S-a reluat repriza secundă la Sebiș, cu o noua schimbare la Mama Mia: Luță l-a înlocuit pe fostul utist, Florin Ardelean.

Oaspeții au avut o prima ocazie de a reveni în joc. Silaghi (avertizat pentru proteste) a executat tare o lovitură liberă de la marginea careului, dar Luță a deviat balonul cu capul pe lângă colțul scurt al porții sebișene.

O nouă oportunitate pentru Mama Mia. Negruț execută violent o lovitură liberă de la 18 metri lateral stânga, Bujor respinge de sub transversală, balonul ajunge la Luță în mijlocul careului, dar acesta a finalizat peste poartă.

În minutul 67, Muscă, deja avertizat pentru proteste de la încălzire de pe margine, a intrat pe teren în locul lui Niță. La o nouă fază fixă, Telescu a avut și el șansa golului din careu, dar nu a mai avut putere să finalizeze și Bujor a reținut din fața sa.

Susan e avertizat în minutul 76, iar două minute mai târziu a fost schimbat cu Rus. Mama Mia a mai avut o ocazie după șutul din unghi al lui Negruț, respins în lateral de Bujor. Avramescu a văzăut și el „galbenul”.

Finalul meciului de la Sebiș e pe contre. După ce Bujor a mai intervenit o dată, scoțând din vinclu șutul de la 25 de metri a lui Centea, Velici a finalizat mult peste, din 11 metri, o acțiune creată de Rosenblum.

Sebișul a mai făcut două schimbări pe final: Sas și Pricop i-au înlocuit pe Keita și Avramescu.

Fluier final la Sebiș, Naționalul câștigă al doilea meci consecutiv cu Călin Cojocaru pe bancă.

***

Celelalte rezultate ale după-amiezii în seria a IV-a a Ligii a 3-a au fost:

ACSO Filiaşi – Metalurgistul Cugir    1-1
Vlad Georgescu (79) / Goronea (18)

Pandurii II Târgu Jiu – ASU Poli Timişoara    0-1
Bădăuţă (29)

Mâine, ora 17

Performanța Ighiu – CSU Craiova II,

CS Ineu – CSN Cetate Deva

Minerul Motru – CSM Lugoj

FC Hunedoara – Măgura Cisnădie

Millenium Giarmata stă

Clasament

clasc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button