Zăbraniul, fără președinte! Nicula și-a dat demisia după rușinea din derby: „E nevoie de un șoc!”

Despărțite de 15 kilometri, Lipova și Zăbraniul și-au trimis în arenă echipele de fotbal în cadrul etapei cu numărul 20 al Ligii a IV-a Arad. Ceea ce ar fi trebuit să fie un derby, deschis oricărui rezultat, s-a transformat într-un adevărat măcel.

Mobilizați la maxim, „șoimii” au marcat nu mai puțin de 8 goluri în poarta nefericitului Stănilă. La show au participat din plin și foștii elevi ai lui Pința, Bercu și Vasinc, acesta de pe noua sa poziție în teren, cea de vârf. La gazde au marcat ambii fundași laterali, Orza (2) și Pantea, plus Blănaru, S. Popa, Vasinc și Balint.

Cert este că la finalul partidei, omul de care se leagă activitatea celor de la Victoria Zăbrani și-a anunțat plecarea de la echipă. „Este o decizie unilaterală, de la care nu mă voi dezice sub nicio formă, indiferent de unde vor veni presiunile de a mă reîntoarce la clubul pe care-l slujesc de mai bine de 43 de ani. Este nevoie de un şoc la echipă, pentru a opri măcelul care se întâmplă în ultima vreme. Îmi asum toate măsurile luate la club, inclusiv eşecul din ultima vreme al echipei de fotbal. Mulţumesc celor care mi-au fost alături şi le doresc succes mai departe, cu speranţa că gestul meu va fi un catalizator pentru un viitor mai bun”, spune Tiberiu Nicula pe site-ul oficial al grupării de pe Mureș.

Radu Pop recunoaște că echipa sa a avut o ambiție în plus contra „alb-roșiilor” lui Leo Pința și nu crede că demisia lui Nicula va schimba în bine lucrurile din curtea vecinilor. „Niște promisiuni neonorate și unele cuvinte ce mi-au ajuns la urechi în această săptămână ne-au determinat să ne mobilizăm pentru acest meci. Băieții și-au dat drumul la joc, am atacat și am marcat din toate pozițiile, iar scorul putea lua proporții și mai mari. Pe de altă parte, îmi pare rău de Tibi, nu ar fi trebuit să plece, el se confundă cu clubul și are vina cea mai mică pentru rezultatele slabe ale echipei”, susține președintele Șoimilor Lipova.

În cele 7 etape disputate în returul Ligii a IV-a Arad, Zăbraniul nu a luat niciun punct și nici nu a marcat vreun gol. În schimb, a încasat nu mai puțin de 23, alunecând periculos spre zona „nisipurilor mișcătoare”.

Facebook Comments
0
0

Niciun comentariu


 1. Din pacate era de asteptat sa se ajunga in situatie dificila cand au dat drumul la seniori care au plecat la lipova plus la pecica topai dar parca chiar sa nu poata marca un gol in 7 meciuri nu se astepta chiar nimeni .In atare conditi nu va bate pe nimeni in etapele ramase

  0

  0
  Răspunde

 2. pai ce jucator sta la bataia lor de joc .. au plecat Topai ,Rechitan si Vasinc.. topai avea grija de aparare iar ceilalti doi erau golgheteri

  0

  0
  Răspunde

 3. Fara suparare daca se dorea un soc la echipa trebuia renuntat la Pinta . Nu Tibi Nicula este problema la acest club . Stamate si Pinta daca pleaca totul va fi ok la Zabrani si activitatea ar merge ca pe roate . Aroganta celor doi a adus aceasta echipa acolo unde se afla acum . Se cred atotstiutori dar din pacate …….rezultatele spun total altceva .

  0

  0
  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.