National Sebis

Cojocaru: „Cine este ASU Poli? O echipă modestă cu un antrenor arogant…”





Este foarte clar că meciul cu ASU Poli a avut o încărcătură aaparte pentru timișorenii de la Național Sebiș. Chiar dacă înainte de meci au păstrat un ton echilibrat, la finalul său, doi dintre principalii eroi au dat cărțile pe față.

Golgheterul Velici se bucura că le-a dat peste nas „alb-violeților”, iar managerul-antrenor Călin Cojocaru a dus discursul până acolo încât a susținut cu subiect și predicat că adevărata Poli e cea din Liga 1. „Trebuia să batem mai clar, suntem echipă mult mai bună decât ei, care sunt o echipă modestă dusă de val și de sincopele celorlalte formații din frunte. Consider că echipa noastră este poate cea mai bună a seriei, dar, din păcate, nu am reușit să fim o familie mai repede ca să avem rezultate mai bune. La Cisnădie am avut mulți suspendați și accidentați, nu cum a insinuat omologul meu în presa timișeană că intenționat am odihnit jucători pentru meciul cu ei. Nu este adevărat, nu aveam în plan să jucăm cu ei mai altfel, așa jucăm cu toate echipele. Cine sunt ei? Sunt o echipă modestă cu un antrenor arogant, pe care nu prea l-am întâlnit în cei 6-7 ani de când activez prin Liga a 3-a, nu știu unde a fost. Poli adevărata, cu palmares, care face performanță este cea din Liga 1. Ei au noroc cu această frumoasă galerie, fenomenală chiar după cum se poate vedea. Nu avem nicio aroganță cu nimeni, doar răspundem la cei care nu ne respectă. Noi respectăm pe toată lumea și vrem să fim respectați”, a punctat Cojocaru la finalul disputei cu „alb-violeții”.

Tehnicianul cu abilități de conducător a vorbit mai pe îndelete și despte echipa sa. „Am crezut mereu în jucătorii mei altfel nu-i mai antrenam. Cred că au calitate, au valoare și veți vedea că pot juca la un nivel superior. Am ratat mult în debutul returului, la Ineu  de pe linia porții pe final de meci, cu Ighiu am luat gol acasă din penalty în ultimul minut. Nu am avut noroc. Astăzi băieții și-au dat viața pe teren, vor să demonstreze în continuare cine este cea mai bună echipă a seriei. Nu-mi pare rău de ce s-a întâmplat etapele trecute,  vreau să privesc în viitor. Nu am jucat pentru nicio primă specială de la nimeni, doar pentru noi”, a adăugat Călin Cojocaru, care mai crede că arbitrii au defavorizat echipa sa în partida de azi: „Astăzi am jucat 11 contra 14, am luat 8 galbene, la orice contact se fluiera. Respiram, ne fluiera. În plus, s-au dat două penalty ușoare contra noastră”.

La finalul Cojocaru a făcut și dedicațiile de rigoare: „Victoria este pentru Gelu, de ziua lui și pentru domnul primar pentru onomastica de mîine. Mulțumim suporterilor care astăzi ne-au fost alături ca niciodată și au încurajat echipa acoperind galeria polistă când băieții noștri dădeau gol sau construiau faze frumoase. Îi așteptăm la toate partidele și vrem să nu îi mai dezamăgim”.

Brîndescu: „Se juca altfel dacă înscriam la ocaziile din prima repriză”

Antrenorul lui ASU Poli nu a părut foarte marcat de eșecul de la Sebiș, dar asta și fiindcă aflase și de înfrângerea Cugirului, dar și de faptul că nu a dorit să le dea prea multă apă la moară sebișenilor. „O înfrângere care face parte din joc, nu pot să le reproșez băieților mei nimic. Ne-am prezentat bine, am avut inițiativa, ne-am creat destule ocazii, dar nu am fost inspirați la finalizare. Asta e, am pierdut un joc, nu e o tragedie în fotbal, mergem înainte. Cu siguranță, s-ar fi jucat altfel meciul dacă am fi marcat din acel penalty sau am fi valorificat și alte ocazii din prima repriză. Sebișul nu ar mai fi avut spații, altul era aspectul jocului în repriza a doua. A trebuit să atacăm, am și făcut schimbările ținând cont de asta, era inevitabil să lăsăm spații în jumătatea noastră de teren spații. Nu e jucat încă nimic, nici după meciul cu Ighiul nu va fi, căci mai sunt destule partide până la final și, după cum vedeți, rezultatele sunt oscilante”, a punctat Sorin Brîndescu la finalul disputei de la Sebiș.









Un comentariu

  1. io nu-l inteleg pe cojocaru! de ce ii asa frustrat? na bine atunci sa intre sebisul in B si gata! noi mai stam 1-2 -3 ani in C nici o problema! mi se pare penibil! asta nu iiPOLI! corect poate nu o fi! dar aia din liga 1 face performanta? ce joaca in cupele europene?

    0
    0
  2. felicitari..Cojocaru…………….poate promovati….dar nea Rică asta a stricat totul……eu tot i-am crut demisia lui rică…pt. ca am stiut ce praf de antrenor este….si nea LUCIAN ziaristu lui peste……mia reprosat ca de ce ii cer eu demisia etc…, ai vazut nea luciene , ca prietenul tau antrenor lui peste a plecat…..si acum uita-te la rezultate………….bravo sebiș….

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button