National Sebis

Sinceritatea lui Velici: „Primul gol a fost cu mâna, mă bucur că le-am dat peste nas. Nu sunt polist, ci dinamovist”



Gelu Velici nu putea să-și facă un cadou mai frumos la aniversarea a 24 de primăveri.  Atacantul timișorean a marcat de două ori în poarta echipei fanion a orașului de pe Bega, chiar dacă recunoaște cu nonșalanță că: „Primul gol a fost cu mâna. Mă bucur că nu a văzut arbitrul și bineînțeles mă bucur că am câștigat. Sunt atacant, încerc să-mi fac meseria meci de meci, cu atât mai mult azi, de ziua. E prima oară când joc un meci oficial chiar de ziua mea și sunt fericit pentru cele două și victoria echipei mele”. Totodată, „gura de tun” a sebișenilor a considerat că, dacă în prima parte a fost avertizat corect pentru simulare, în partea secundă trebuia să primească un penalty la duelul său cu portarul Fișteag: „Dacă scorul era 0-0, arbitrul îl dădea cu siguranță. Faptul că nu m-a eliminat pentru al doilea galben înseamnă că nu a fost sigur pe decizia luată”.

Amintindu-și că a ratat partida din toamna anului trecut, pierdută de echipa sa cu 3-1, Velici a adăugat:  „Domnul Brîndescu a zis în tur că s-a pregătit pentru mine și că îi pare bine că nu joc. Mă bicur că am evoluat azi și că am marcat două goluri”, după care a mai făcut o mărturisire ce nu le face deloc cinste celor de la ASU. „Presiunea a fost destul de mare pentru mine, deoarece am primit mai multe telefoane din tabăra adversă cu întrebări de genul pentru ce mai tragem . Mă bucur că le-am dat peste nas”

În fine, golgheterul Sebișului e insensibil la dorințele celor de la ASU și asta pentru că: „Nu sunt polist, dacă asta vrea să se știe. Toți cunoscuții mei știu cu cine țin și de mic sunt așa. Sunt suporter al lui Dinamo, de când m-am născut am sânge alb-roșu și nu o spun doar  pentru că am jucat acolo. Pe de altă parte, nu mă interesează cine promovează, vreau să-i batem și pe Cugir acasă” .

Cu „dubla” de azi, Velici a ajuns la 15 reușite stagionale în contul sebișenilor.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button