Fotbal juniori

Obiectiv îndeplinit en-fanfare la Under 19: UTA – FC Brașov 11-0!





Echipa fanion a Aradului și-a asigurat prezența și în ediția viitoare a Ligii Elitelor la Under 19. „Alb-roșii” aveau nevoie de trei puncte pentru a nu depinde de meciul de la Satu Mare, iar acestea au venit la capătul unei demonstrații de forță pe arena din Sînicolau Mic.

Chiar dacă în urmă cu o săptămână, brașovenii pierdeau cu 14-0 la Timișoara, stafful tehnic utist nu a dorit să riște nimic și a aruncat în luptă cam tot ceea ce a avut mai bun. Iar showul a încept încă din primul minut, când Sava a deschis tabela. Până la pauză era deja scor de tenis, pentru ca tabela să se oprească de abia la 11-0. Costin (foto) a bifat „hattrickul”, „duble” au reușit Petre, Covaci și Jorza, iar Ciubotariu și-a înscris și el odată numele pe lista marcatorilor. „Chiar dacă diferența de valoare, forță și tot ceea ce vreți a fost evidentă în favoarea noastră, a contat mult faptul că ne-am luat tare adversarul încă din start. Practic, am marcat la prima fază, iar după 2,3-0 adversarul a căzut total. Până la urmă, contează punctele și faptul că acestea ne salvează și matematic de la retrogradare. Ne îndeplinim obiectivul, deși ne dorim mai mult. Dacă batem și la Satu Mare, avem șanse să ajungem pe poziția a 5-a, ce ne permite să jucăm în Cupa României la acest nivel de vârstă”, spune Dan Stupar, care peste două ore, alături de Adi Ungur, o va conduce de pe margine și pe UTA II în duelul cu CS Glogovăț. Copaci, Pop, Brănișteanu sau Mara sunt „piesele” de la Elite ce au drept de joc contra formației lui Cristi Man.

Contra Brașovulu, UTA Under 19 a evoluat în formula: Stanciu – Iova, Iuga, Petrache, Aldan – Costin, D. Lazăr, Jorza, Sava – Covaci, Petre, plus Ciubotariu









Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button