Fotbal judetean

Forțe reconfigurate în 5B, oaspeții acuză arbitrajul: Podgoria  Ghioroc – Vulturii Socodor 2-1





Liderul din seria B a Ligii a 5-a a fost detronat în weekend. Vulturii Socodor au descins în Podgorie, acolo unde au fost așteptați de o formație extrem de arțăgoasă.

Fără Nădăban, absent încă de la derby-ul de Șepreuș, vizitatorii l-au pierdut în debutul părții secunde și golgheterul echipei, Bogdan Bibarț. „Mai rar ca un arbitru să acorde două cartonașe galbene pentru simulare în decurs de numai câteva minute, al doilea fault, căci a fost fault clar în opinia noastră, nici măcar nu a fost în careu. A mai fost o fază la care Bogoșel ne-a luat de gât un jucător și nici măcar nu a fost avertizat. Per ansamblu, arbitrul Burza a fost foarte permisiv cu jucătorii gazdelor, care au evoluat foarte dur și ne-au înjurat mai tot timpul, jucătorii noștri au fost dezamăgiți de atmosfera în care s-a disputat acest derby. Credeam că au trecut vremurile gropilor de lei…”, a precizat Petrică Crișan, președintele celor de la Socodor.

În replică, liderul Podgoriei spune că Socodorul caută motive să justifice insuccesul. „Am fost implicat ambele faze ce au dus la eliminarea jucătorului lor. La prima s-a tăvălit ca secerat pe gazon după i-am dat mâna să se ridice, făcând un circ ieftin, iar apoi a înțepat balonul pe lângă mine, am sesizat la timp intenția, mi-am retras piciorul, dar el tot s-a aruncat la pământ. Cât despre înjurături se mai întâmplă la fotbal. Și ei au vorbit urât la adresa noastră. Nu au echipă rea, dar sâmbătă au pierdut și trebuie să se obișnuiască cu ideea”, a menționat Costel Bogoșel (foto).

Revenind la meci, tabela a fost deschisă în minutul 59, de Vali Both, după o acțiune pe stânga și o eroare a portarului advers. Tulcan a egalat 7 minute mai târziu din careu după o centrare de pe bandă, însă Stoian a prins un șut de zile mari, de la 30 de metri, exact în vinclu pentru un 2-1 ce duce Ghiorocul pe loc de promovare.  „Ca și bază sportivă, stare a terenului și interesului față de club, avem față de Liga a 4-a. La echipă scârțâim puțin, dar, sunt convins, vor urma și întăririle dacă e cazul”, mai consideră Bogoșel.

Formații:

Ghioroc: Aniculăesei – Voica, Sîrbu, Bogoșel, Dumitreanu (24 Lovasz) – Juravle (53 O. Lazăr), D. Lazăr, Manciu (39 Tury), Both (Petruța) – Andraș,  Stoian. Antrenor: Dănuț Cios

Socodor: Virzob – Zekany, Cristea (67 Bejera), Mariș (89 Mureșan), Gherheș – Ardelean, Maier (46 Buia), Licker, Bragea (72 Pantea) – Bibarț, Tulcan. Antrenor: Tibor Darasz

Arbitri: Cristian Burza – Andrei Pîslaru, Sebastian Tomuța.

Observator AJF: Gheorghe Sfăt

Un comentariu

  1. Cei de la Socodor sunt mereu nemulțumiți de arbitraje. În toate meciurile care le-am arbitrat în care era implicată echipa Socodor erau puși pe scandal…

    0
    0
    1. Normal baiatule ca sunt nemulțumiți…deoarece majoritatea dintre voi nu sunteți în stare să aveți o prestație corectă…nu ca nu sunteți buni…aveti pur si simplu rea intenție…repet nu toți dar majoritatea…sunt 4 echipe în fața hai sa le lasam să joace fotbal si cel mai bun să câștige…acceptăm greșeală umană dar uram si respingem cu desavarsire maniera tendentioasa!!

      0
      0
  2. Socodor sa mai invete sa piarda ca in acest retur au castigat tot .pana la urma si echipele din campionatele mari ale europei mai pierd exemplu clasic barcelona 3 etape nu sa regasit

    0
    0
    1. Te vei lamuri tu singur Marius Tamsa in etapa 23 dupa meciul direct cu ei.Sa citesti bine ce s-a intamplat ca sa stii ce te asteapta….injuraturi non stop fara sanctiune…faulturi fara limita la fiecare faza fara sanctiune….lipsa totala de fair play din partea jucatorilor de la Ghioroc….Iti garantez ca dupa meciul direct vei avea alta parere.Abstractie de acestea indiferent cate meciuri castigam noi cei de la Socodor sau pierdem nu trebuie sa o facem prin pricina arbitrilor.Noi atat vrem corectitudine atat pentru noi cat si pentru adversari.Dupa meci indiferent ca este victorie sau infrangere toata lumea sa plece cu ,,inima impacata,, si gazdele si oaspetii. Lan
      sam sloganul….Acceptam greaseala umana dar respingem si uram cu desavarsire maniera tendentioasa!!!!

      0
      0
  3. Socodorul stie sa piarda, doar ca ar vrea sa piarda pe teren….. daca cineva era la acel meci intelegea despre ce este vorba…… a fost genul de partida de pe vremuri, cand pe anumite „arene” erai tinut, cum se zicea, „pe garduri”, iar arbitrul stia ca trebuie sa nu acorde cartonase….

    0
    0
  4. Bună seara.Din păcate am fost prezent la acest meci și am rămas cu un gust amar!!Nu se poate ca un arbitru ca și Burza Cristian sa permită asa ceva din partea unui „fotbalist „de rangul lui COSTEL BOGOJEL:Înjurături,lovituri, și îndemnuri la violenta fizica desprinse parca din meciurile de box,fără sa fie măcar odată sancționat!
    În echipa de la Socodor sunt foarte multi copii și tineri care vin sa joace fotbal de placere și de atmosfera creata la echipa!!Nu poți să-ți bați joc domnule Cristian Burza de acești copii care au fost înjurat,loviți și scuipati de cel care ar trebui sa fie un exemplu de fire play! Nu mai comentez deciziile dumneavoastră dar totuși am o întrebare:Cum ați putut săi dati jucătorului de la Socodor al doilea galben pentru simulare când el a fost efectiv descălțat?Am avut impresia sâmbătă la acest meci ca ne-am întors în timp și retrăim era SELEJEAN-IGRET!!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button