Fotbal judetean

Mărcuș e convins că Șimandul nu va retrograda: „Urmează finalele, le putem câștiga”





După cum a început returul, cu 6 puncte din 9 posibile, Șimandul a dat impresia că nu va avea probleme cu retrogradarea din Liga a 4-a. A urmat o serie de rezultate negative, mai precis înfrângeri pe linie în ultima lună și jumătate, iar „șoimii” dețin „lanterna roșie”.

În ciuda acestui fapt, sufletul formației e convins că Șimandul va avea echipă și la anul în primul eșalon județean. „Am avut mult ghinion în special în ultimele două partide. Ar fi trebuit să câștigăm atât cu Vladimirescu, cât și la Pecica și în cele din urmă nu am luat niciun punct. Am luat goluri pe final împotriva cursului jocului, sâmbătă, la Pecica, chiar după o mare ocazie a noastră, cu o minge deviată nefericit pe contra din care a ieșit reușita lui Peii. Dar, nu dezarmăm, urmează meciuri directe pentru noi, adevărate finale, cu echipe ce putem și trebuie să le batem. Eu cred că avem un joc bunicel, trebuie să vină rezultatele”, consideră Daniel Mărcuș.

Mijlocașul ofensiv de 37 de ani îl regretă pe Neluțu Ardelean, mai ales că nu s-a reușit aducerea unui alt atacant de careu. „Chiar dacă are 43 de ani, Neluțu era foarte util pentru noi. Am tot căutat un înlocuitor pentru el, dar nu am reușit să aducem. Practic, rezultatele mai proaste se datorează faptului că nu avem un om de gol, dar ne vom descurca noi cumva până la final”, a adăugat „Profesorul”.

Până la finalul stagiunii, Șimandul le întâlnește pe UTA II, Crișul, Mailat, Felnac și Zăbrani.









Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button