National Sebis

Cojocaru are în vizor locul 3: „Nu ne-am fi respectat dacă pierdeam puncte la Giarmata după ce am bătut Poli”





În afara scurt-circuitului de la Cisnădie, unde a evoluat fără 6 titulari, Sebișul merge ceas de la revenirea lui Călin Cojocaru pe banca tehnică. Astăzi, managerul-antrenor al Naționalului nu a avut milă de fosta sa echipă, pe care actualii săi elevi au învins-o cu 3-1. „A fost un meci la discreția noastră pe care l-am controlat cap coadă. Am primit gol la singura noastră nesincronizare, iar în rest am demonstrat că suntem echipa mai valoroasă, mai matură. Nu s-a pus niciun moment problema învingătoarei, mă bucur că băieții au înțeles că nu ne-am fi respectat dacă pierdeam puncte la ultimul loc, după ce am bătut liderul”, a subliniat Călin Cojocaru.

„Îmi pare rău de fosta mea echipă, de situația ei în clasament, dar punctele erau importante și pentru noi. Vrem să prindem podiumul, măcar locul 3, iar meciul de săptămâna viitoare, cu Cugirul, va fi important în acest sens. De la Giarmata, de domnul primar Virgil Bunescu îmi pare cel mai rău, căci dânsul a fost necondiționat lângă această echipă”, a completat tehnicianul.

Contra trupei lui Leucă, „alb-albaștrii” de pe Crișul Alb s-au descurcat și fără golgheterul echipei. „Gelu Velici e un fotbalist bun, important, dar nu de neînlocuit. Am dat și azi trei goluri frumoase, am mai ajuns în poziții de finalizare, ne bucurăm – însă – că revine etapa viitoare împotriva unui adversar de un alt calibru”, a mai precizat Călin Cojocaru, care nu a pierdut ocazia să ureze Sărbători Pascale Fericite susținătorilor Naționalului și, în general, tuturor sebișenilor.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button