SOIMII PÎNCOTA liga 3 arhivă

Pavel: „Meritam să revenim pe tabelă după dorința și devotamentul arătat pe teren”





Chiar dacă finalul electrizant de meci nu l-a mai prins pe gazon, fiind schimbat în minutul 77 cu Suciu, Alin Pavel și-a adus contribuția la rezutatul pozitiv al „șoimilor”. „Închizătorul” a dat mai mereu tonul la pressingul făcut la mijlocul terenului, irosind multe din energiile adversarilor, care au căzut fizic și psihic pe final de meci.

– Alin, de când nu ai mai trăit o astfel de răsturnare de situație?

– Demult, iar ea a venit în cel mai bun moment posibil. Cred că de la Dumnezeu am avut forța să revenim, dar, de asemenea, cred că și meritam după dorința și devotamentul pe care l-am arătat pe teren. Chiar dacă și noi am greșit unele pase sau faze, după aspectul general al jocului, meritam acest rezultat.

– Te-am văzut foarte pornit pe arbitri, poate de aceea ai și fost schimbat. Aveai deja un galben și te jucai puțin cu focul…

– Nu știu ce să zic de arbitraj. La eliminări, sunt acoperiți de regulament, dar, per total, a fost un arbitraj tendențios și șmecheresc. Din teren am văzut cum ne vorbea și felul său de a fi.

– E CSM Râmnicu Vâlcea cea mai bună echipă cu care ați jucat play-out?

– Sută la sută, da. Au jucători cu experiență, valoroși, nu degebea au stat multe etape pe primul loc în sezonul regulat.

– Ce urmează pentru voi?

– Odată intrați în acest campionat ne-am propus ca obiectiv salvarea de la retrogradare, chiar dacă știam că merităm mai mult. Acum trebuie să evităm și barajul, să rămânem măcar pe acest loc 8.

– Au venit și banii după această frumoasă victorie…

– Sunt importanți și ei. Te motivează, până la urmă joci și pentru asta. Fiecare practică o meserie și pentru a putea trăi, a noastră este să jucăm fotbal. Dar, să nu uităm că am avut și perioade mai grele, cu restanțe ceva mai mari și tot am jucat bine și am dat totul pe teren.

– Ca și majoritatea jucătorilor de la Pîncota ai intrat în ultimele 6 luni de contract. Ai propuneri sau oferte concrete de la alte echipe?

– Mai am contract până în vară, nimeni nu poate spune nimic acum, pentru că depinzi de politic. Important e că suntem un grup unit, care ținem unii la alții și vrem să facem treabă bună. Apoi vom vedea sub ce formă se va continua.

– Finalul îți aparține…

– Aș vrea să profit de ocazie și să transmit tuturor iubitorilor de fotbal din Pîncoata și Arad, dar și cititorilor site-ului vostru un Paște Fericit și îmbelșugat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button