Fotbal judetean

Specialitatea casei, revenirea pe tabelă: Păulișana Păuliș – Aqua Vest 6-2





Apropierea Sărbătorilor de Paști e de bun augur pentru Păuliș, care a beneficiat de întoarcerea acasă a fiilor risipitori: Cosmin Gîlcă (foto) și Daniel Popa. Primul chiar și-a pus amprenta pe joc cu golul de 1-0, venit după numai 2 minute din disputa cu Aqua Vestul. Gheorghieș și Zaharie au întors rezultatul pentru „instalatori”, dar gazdele s-au mobilizat exemplar, revenind pentru al treilea meci din ultimele patru pe tabelă, după partidele cu UTA II și Zăbrani. Proaspăt intrați pe gazon, Mițiți și Bruț (2) au marcat după ce o făcuseră și runda trecută. D. Calancea și Ștefan completând scorul de tenis: 6-2.

De menționat că de la 2-2 Aqua Vest a evoluat cu doi oameni mai puțin și asta pentru că Olariu și Ploscariu au fost eliminați de pe teren. „Ne-am bătut singuri. Nu e posibil ca la 2-1 pentru noi să comiți o greșeală de genul celeia ce a provocat golul de 2-2, iar apoi să rămâi fără doi jucători la aceeași fază pentru cartonașe roșii. Și așa am fost 11 mari și lați pentru acest meci, nu am avut schimbări, e normal că am căzut fizic contra unei formații ce are o pregătire mai bună decât a noastră”, a explicat pe scurt Mihai Petcuț, antrenorul celor de la Aqua Vest.

Formații:

Păuliș: Defert – E. Calancea, Suciu, Mariș, Ambruș (82 Jurj) – Marc, Ștefan, C. Gîlcă (76 Gugeanu), D. Calancea – Itu (53 Mițiți), D. Popa (53 Bruț).

Aqua Vest: Șubaș – Bura, Zaharie, Betea, Olariu – Gheorghieș, Ursoi – Petcuț,  Ploscariu, Herlo – Liga.

Arbitri: Ionuţ Nicoraş – Florin Vesa, Cristian Codoban. Observatori AJF: Traian Enoiu, Andras Mako









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button