National Sebis

Moldovan, înaintea vizitei Cugirului la Sebiș: „Ca să mai visăm la Liga a 2-a, trebuie să învingem”





În cele două deplasări la Sebiş, acum două ediţii de campionat Metalurgistul Cugir nu a cunoscut gustul înfrângerii, înregistrând o victorie 2-1, în sezonul regulat şi o remiză, 2-2, în play off, însă acum “roş-albaştrii” trebuie să învingă pentru a nu pierde trena liderului ASU Poli, aflat la 4 puncte în faţă. „Întâlnim una dintre echipele de calitate ale seriei, dar sunt încrezător. Pentru a ne mai gândi la promovare, este limpede că nu ne mai permitem să pierdem puncte. Ştim ce avem de făcut şi trebuie să învinge în acest meci extrem de greu. În meciul cu FC Hunedoara s-a dovedit că dacă avem tot efectivul la dispoziţie, avem altă forţă şi putem să ne impunem ritmul. Din păcate, în etape anterioare, din pricina absenţelor am pierdut puncte importante, iar promovarea nu mai depinde numai de noi. Trebuie să învingem în fiecare meci şi să aşteptăm ca ASU Poli să facă paşi greşiţi”,  a declarat Călin Moldovan.

Antrenorul Cugirului, care va fi în premieră, în carieră, ca şi adversar, jucător sau antrenor, la Sebiş, are cuvinte frumoase la adresa adversarului de vineri. „Sunt încrezător înaintea acestui joc dificil, mergem la Sebiş cu gândul să câştigăm. Acum câteva runde Naţional ne-a ajutat indirect învingând ASU Poli, dar noi n-am ştiut să profităm. Se înfruntă două dintre formaţiile care domină Seria a 4-a, adversarul fiind ca şi nume şi valoare între grupările puternice ale sezonului. Sebişul este mult diferit faţă de tur, iar în partea a doua a campionatului a fost o echipă cu două feţe. Cu Neaga pe bancă n-a reuşit să confirme aşteptările, iar acum şi-a revenit şi a început să lege victoriile, exceptând jocul de la Cisnădie, pe care l-a abordat cu o formulă fără mulţi titulari. Naţional are fotbalişti extrem de valoroşi precum Velici, Avramescu, Keita, dar nu este de nebătut. Dacă suntem noi, la nivelul aşteptat, putem să ne atingem scopul”, a concluzionat Moldovan.

Revine Şuteu, dar atacantul Ionuţ Radu nu este sigur că va evolua împotriva fostei sale formaţii, masivul vârf acuzând iar probleme de sănătate ce l-au obligat să părăsească terenul în minutul 54, în confruntarea cu FC Hunedoara.

Dan Henegar (ziarulunirea.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button