Fotbal judetean

Drăgan: „Ne punem speranțe în Cupă” vs. Aslău: „Mulțumit de băieți, duminică vedem rezultatul muncii de un an”





Chiar dacă nu a fost o diferență netă între o formație ce a jucat cu tot ceea ce a avut mai bun și una ce a sacrificat partida de Cupă pentru derby-ul campionatului cu Sântana, Crișul a meritat să meargă în finala competiției. Iată ce au avut de spus la finalul partidei cei doi antrenori:

Gheorghe Drăgan (manager Crișul Chișineu Criș): „A fost un joc echilibrat, putea câștiga oricine. Am fost avantajați că Cermeiul, fiind angrenată pe două fronturi, a folosit mai mult rezervele, așa cum am fi făcut și noi. de altfel. Dar, chiar și așa au jucat bine și îi felicit pentru asta. Mergem mai departe, ne punem speranțe în această Cupă, e un trofeu și ar fi bine să ne alegem cu ceva după acest sezon destul de bun pe care l-am avut. Duminică va fi într-adevăr finala campionatului, iar ca un pronostic o văd pe Cermei învingătoare”.

Mircea Aslău (antrenor Lunca Teuz Cermei):Sunt mulțumit de băieți, au jucat foarte bine. Am avut posesie, am avut ocazii bune și puteam face diferența. Am avut situații de gol, ratarea lui Purece din 6 metri a fost uriașă. Asta a fost, am menajat dintre titulari pentru meciul de duminică. Cu Sântana va fi un meci greu, capital, vom vedea rezultatul muncii noastre de un an, obiectivul nostru fiind promovarea în Liga a 3-a. Nu avem probleme de lot, vom juca cu formula standard și cred că vom presta un fotbal frumos, ofensiv, ca de fiecare dată, așa cum este filozofia mea despre fotbal. Ținând cont de pozițiile din clasament, putem spune că va fi o finală. Am mai spus-o, va merge la baraj echipa ce va avea continuitate în rezultate și cred că va fi Cermeiul”.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button