CS INEU liga 3 arhivă

Fotoreportaj fotbal fete : CS Ineu – Ladies Târgu Mureș 2-5





Echipa de fete a CS Ineu a întâlnit astăzi formația Ladies din Târgu Mureș în cadrul antepenultimei etape a Ligii I feminine la fotbal. Oasptele nu au avut nicio problemă în a se impune cu 5-2, după ce scorul pauzei a fost 0-3. Pentru gazde au punctat Dragoş şi Cozac.

„Am luat goluri ușoare, nu ne-am prezentat într-o formă prea bună la partida de astăzi și ne-au lipsit câteva jucătoare de bază. Alice Cociuba, golghetera noastră, este convocată la lotul național, au absentat ambele portărițe, Moț și Măcelaru şi am introdus în poartă o jucătoare de câmp. În fine, iar eu am o întindere de la partida de miercuri și nu pot face efort˝ a declarat Cosmina Nicodin, antrenoarea fetelor de la Ineu.

Mai sunt două partide de jucat, miercuri la Cluj și duminică la Timișoara, dar gândurile ineuancelor deja sunt îndreptate spre viitor, ˝După experiența din primul nostru an de competiții vrem ca din vară să punem accent mai mare pe seriozitate în pregătire, pe o selecție bună pentru completarea lotului, astfel încât în campionatul următor să ne comportăm mult mai bine˝ a concluzionat Ina Nicodin.

Formula de echipă de la partida de astăzi a fost: Vamanu – Mihăieș, Mladin, Joldeș, Preală – Dragoș, Haida, Covaci, Mihăilescu – Cristea (Onodi) și Cozac.

link poze AICI.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button