CS INEU liga 3 arhivă

De la o timișană la alta, Ineul vrea să recupereze la Giarmata punctele pierdute cu Poli





Dezamăgirea a fost mare în Țara Zărandului după eșecul cu ASU Poli, venit contrar cursului jocului în minutele de prelungire, după o fază ce nu anunța nimic. Gălan a fost singurul fotbalist care l-a învins pe Mitrea la Ineu în această primăvară și a adăugat trei puncte importante în clasament pentru liderul din C4.

„Alb-albaștrii” nu au timp să-și lingă rănile, căci mâine dispută o nouă partidă oficială în intermediară. Ineuanii se deplasează în „fieful” ultimei clasate, autoarea unei mari surprize în runda precedentă, când a blocat-o pe arena „Cetate” din Alba Iulia pe Performanța Ighiu. În plus, trupa timișană a avut timp de odihnă suplimentar pentru a pregăti disputa cu Bier et. comp. „Ținând cont de faptul că ei nu au evoluat în acest weekend, este clar că sunt mai proaspeți. De fapt, principala noastră preocupare este aceea de a ne recupera din punct de vedere fizic jucătorii. Au depus efort maxim cu Poli, au dat totul din ei pe un teren greu și au consumat destule energii. Nici mental nu stăm prea bine în uram înfrângerii total nemeritate, dar vrem să ne revenim la Giarmata și să recuperăm punctele pierdute acasă. Nu va fi deloc simplu, căci adversarii vor să scape de ultimul loc, însă mergem să ne jucăm șansa”, spune Cristian Sculici.

Antrenorul Ineului nu va putea conta pe juniorul Daniel Clej, convocat la lotul național Under 17, dar îl va avea din nou la dispoziție pe Popovici.

Arbitri: Gabriel Almaș (Zalău) – Sergiu Albu (Oradea), Rareș Lakatos (Oradea). Observatori FRF: Sorin Ciotlăuș (Deva), Ion Zare (Oradea)

 









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button