SOIMII PÎNCOTA liga 3 arhivă

Vâlcenii – încă bântuiți de eșecul de la Pîncota, Piroș anticipa căderea oltenilor





De la candidată la promovare în numai două luni și jumătate, CSM Râmnicu Vâlcea a ajuns să trăiască periculos în eșalonul secund. A pierdut prima poziție în play-out și e la două puncte de retrogradarea directă.

În această seară, de la ora 18, „alb-albaștrii” o găzduiesc pe Șoimii Pîncota, una dintre formațiile ce și-au propus să o întreacă în clasament. Cele două formații s-au întâlnit chiar înainte de Paști, prilej cu care echipa lui Muzsnay a întors scorul de la 1-2 și a câștigat în prelungiri. „Trebuie să avem moralul ridicat, e clar că jocul la de Pîncota, unde am pierdut în superioritate numerică, ne-a făcut un rău mult mai mare decât credeam. L-am avut la îndemână şi l-am pierdut în condiţiile unor greşeli personale, decizii proaste, ne-a costat enorm, dacă băteam acolo, ne linişteam, dar acel eşec ne-a dărâmat”, recunoaște Adrian Dulcea, preluat de liga2.ro.

Pe de altă parte, antrenorul vâlcenilor încearcă să rămână optimist în perspectiva „duelului” din această seară, din Zăvoi. „Ca joc am avut mereu reacţie, nici la Cluj nu a fost un joc prost, am avut consistenţă, posesie, ocazii, dar nu reuşim să marcăm. E moment greu, lumea e speriată, şi noi la fel, nu ne-am gândit vreodată că ajungem aici, a fost un cumul de factori negativi, parcă s-au aliniat planetele împotriva noastră, dar asta nu poate dura la nesfârşit. Au fost şi mulţi jucători indisponibili, în ultima perioadă, nu am avut soluţii în lot, acum s-a accidentat şi Georgescu. Acum este însă momentul ca suporterii să fie alături de noi, chiar dacă, firesc, sunt şi ei supăraţi de ratarea play-off-ului şi ultimele rezultate. Eu îi văd pe jucători preocupati, au un joc plăcut ochiului, cât să ţină ghinionul? La CSM sunt condiţii de performanţă, salariile sunt la zi, nu ştiu dacă mai este vreun club la Liga a II-a în această situaţie, sunt condiţii de refacere, trei mese pe zi, echipament, jucătorii trebuie să aprecieze mai mult acest lucru. Important este să ieşim din această situaţie, apoi, din vară, cu mine sau fără mine, se pot face lucruri frumoase aici”, a adăugat fostul atacant al lui FC Argeș pentru aceeași sursă.

Dacă Zsolt Muzsnay nu e prea vorbăreț, spunând că ar prefera ca echipa să se exprime pe teren în locul său, președintele Pavel Piroș anticipează o „ciocnire” în adevăratul sens al cuvântului. „Suntem foarte încrezători într-un rezultat bun la Râmnicu Vâlcea, mai ales că avem un moral bun după o altă revenire frumoasă pe tabelă. Le-am comunicat băieților și prima de joc, ne-au cam luat banii în ultimul timp, dar cu toate astea nu am scăpat de emoții. Dimpotrivă, eșecul de la Tărlungeni ne-a bulversat puțin, așa că nu ne mai permitem pași greșiți. Până la urmă, trebuie văzut și cu aceste prime, căci noi scoatem banii din buzunar, dar la final s-ar putea să ne trezim într-o situație neplăcută. Cert este că pentru un succes la Râmnicu Vâlcea există o răsplată. E un meci direct cu o echipă despre spuneam în urmă cu două – trei săptămâni că va intra în horă alături de celelalte și iată că e acolo”, spune președintele „alb-negrilor”.

Din lotul echipei vâlcene vor lipsi D. Geantă, Trabalka, Georgescu şi Marian, care sunt accidentaţi, dar şi Firţulescu, care este suspendat. Formația din Podgoria arădeană are ceva probleme de ordin defensiv și asta pentru că Horia Crișan e demult istorie, iar Pascariu și Suciu sunt accidentați. Revine, însă, Leucuța la ca soluție la mijlocul terenului.

Formații:

CSM Râmnicu Vâlcea: Fildan – Samson, Ct. Pârvulescu, I. Stoica, Dumitrașcu – Piscanu, Artean – Oct. Vasile, A. Neagoe, Luduşan – C. Stoica.

Pîncota: Irimia – Dan, Pavel, Dubeștean, Siminic – Issa – Gâlcă, Leucuța, Dragalina, Pirtea – M. Ion.

Arbitri: Flavius Roșu (Timișoara) – Damian Antal, George Duță (ambii din Bacău). Rezervă: Cristian Cătană (Târgoviște).

Observatori FRF: Valeriu Ioniță (București) și Emil Tudor (Târgoviște)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button