SOIMII PÎNCOTA liga 3 arhivă

Muznay: "Am făcut cel mai consistent joc, aşteptăm şi primele promise în ziar"





Şoimii Pîncota a câştigat cel de-al treilea meci consecutiv pe teren propriu, după un nou gol venit spre final. După 3-2 cu Vâlcea şi Tărlungeni, a venit şi un sec 1-0 cu Universitatea Cluj, punctele putându-se dovedi decisive în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

La final, antrenorul „şoimilor” a considerat că echipa sa a făcut un joc bun. „Felicit toată echipa în primul rând pentru prestaţie. Cred că a fost cel mai consistent joc de când sunt eu la echipă. Următorul pas e să aşteptăm primele de joc ce s-au promis în ziar. Şi aşteptăm meciul cu Reşiţa”, şi-a început Zsolt Muznay discursul.

Întrebat ce vrea să spună mai exact prin joc consistent, tehnicianul a adăugat: „Am avut posesie, asta înseamnă consistenţă. Încă nu am pasat în alte jocuri ca şi acum. Învăţăm să pasăm, să avem o posesie mai îndelungată, să avem răbdare. Am avut şi ocazii mari de gol, vă pot reaminti cel puţin patru”.

Pîncotanii au făcut risipă de efort astăzi, Emanuel Vasi fiind o adevărată surpriză în acest sens. Mijlocaşul de 18 ani a fost titular pe banda stângă a liniei de mijloc şi pentru că fundaşul dreapta, Daniel Dan, s-a accidentat în preziua partidei. „Dacă aleargă, Vasi poate să-şi pună calităţile în joc. Are calităţi, incontestabil. Pe de altă parte, la Pirtea, dar şi la alţii se simte oboseala. Credeţi că Pirtea nu o mai pişcă şi pe la distracţii? Să nu uitaţi că azi se termină a 10-a zi în care noi am jucat patru jocuri şi am făcut 3.000 de kilometri. Suntem echipă de Liga a 2-a, fără medicamentaţie şi altele. Atâta că am făcut refacere, dar oboseala se strânge. Ca jucător în Liga Campionilor eu nu am avut patru jocuri în zece zile în zece zile. Dar, toţi şi-au făcut treaba”, a mai spus fostul mijlocaş al Stelei, care a mai ţinut să remarce şi că: „Nu vreau să credeţi că vorbesc la mişto. După ce i-am dat afară pe Dragalina şi Leucuţa joi, azi au apăraut din senin. Şi am zis, hai să-i bag. Şi îi felicit”.

Întrebat dacă nu e impresionat de situaţia grea în care a ajuns fosta sa echipă, Unversitatea Cluj, Zsolt Muzsnay a adăugat: „Nu e nimic de comentat de situaţia lor. Dumnezeu e sus. Au avut un preşedinte care m-a dat afară din facultate pentru că am jucat cu FC Bihor împotriva lor. I-am dat şi două goluri lui Prunea. Şi m-au dat afară de la facultate. Vedeţi cum se întoarce roata?”.

În fine, rugat să comenteze pe marginea luptei pentru supravieţuire după acest rezultat, antrenorul „alb-negrilor” a spus: „Mă gândesc să batem Reşiţa, nu mai fac niciun calcul în plus. Victoria de azi nu are nicio valoare dacă cumva dăm chix cu Reşiţa”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button