SOIMII PÎNCOTA liga 3 arhivă

Vezi ce felicitări speciale așteaptă omul zilei la Pîncota! „Se apropie finalul sezonului și le tot aștept”





Alin Mihai a marcat astăzi, în meciul cu Universitatea Cluj, cel mai rapid gol din cariera sa. Intrat pe gazon în minutul 79, experimentatul vârf  a înscris după 30 de secunde, la prima atingere de balon. Așa repede nu am mai dat gol niciodată, dar asta are mai puțină importanță. Nu aveam voie să ratăm punctele azi, mai ales că ne-am dorit-o mai mult. Ei au venit să joace la egal, să aibă asigurat locul de baraj, dar prin victoria noastră se joacă acest campionat mai departe. Încă se poate întâmpla orice”, consideră fotbalistul care a mai trecut pe la Telecom, Sebiș sau FC Olt .

Dar, Mihai, afectat și de accidentarea gravă a lui Mirel Bolboașă, portarul lui U. Cluj, a ținut să trnsmită și un mesaj fără perdea conducerii clubului, mai precis ordonatorului de credite din Podgorie. „M-a felicitat și pe mine domnul primar la finalul acestui meci, i-am spus că aștept să mă felicite cu salariul pe luna iunie a anului trecut. Suntem la zi în 2016, dar de un an ni se tot promite că se rezolvă acel salariu din iunie și uite că e gata sezonul acesta și tot nu s-a întâmplat nimic”, a adăugat fotbalistul care a început acest sezon mai mereu din postura de rezervă.

Antrenorul Zsolt Muzsnay a explicat și de ce.: Alin Mihai are probleme cu genunchiul. El intră foarte bine în ultimele 20 de minute. Dacă ar juca de la început nu ştiu dacă l-ar ţine genunchii”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button