Fotbal judetean

„Alb-verzii” au răsuflat ușurați: Voința Mailat – Aqua Vest  0-0





Sorții au vrut ca în ultima etapă Mailatul și Șofronea să joace cu cuțiele pe masă pentru salvarea de la retrogradare. Sau cel puțin asta spunea clasamentul, căci la fața locului lucrurile nu au stat tocmai așa. Căldura sufocantă, forma slabă prinsă de majoritatea jucătorilor sau, poate, o automulțumire tacită au făcut ca partida să fie destul de apatică, plictisitoare pentru cei aproximativ 80 de spectatori prezenți la meci.

Ocaziile s-au născut în special pe fondul erorilor celor două defensive și au apărut doar în prima parte în special la buturile oaspeților. În primele 5 minute, Mihnea a scăpat în careu a tras pe jos, dar mingea i-a venit în brațe lui Barabaș. De partea cealaltă, Olariu a și-a încercat șansa de la 40 de metri, Vasii a alunecat, dar a reușit să atingă îndeajuns balonul pentru a-l devia în bară. Câteva minute mai târziu, tot Mihnea a scăpat pe dreapta în careu, dar Barabaș i-a blocat la timp unghiul de șut. Spre finalul primei părți, A. Vidican a avut un luft de toată frumusețea din numai 5 metri după centrarea lui Chepețan. Deși s-a zbătut mult, Olariu nu a reușit mai nimic, având câteva execuții ce au făcut deliciul spectatorilor.

Partea secundă a debutat cu situații bune de ambele părți. Mai întâi, Vidican a tras în cros pe lângă colțul lung, pentru ca Gheorghieș să șuteze de puțin pe lângă vinclu de la 30 de metri. „Instalatorii” puteau primi un penalty la o fază la care Bălă a băgat ambele brațe la centrarea lui Herlo, după care meciul a intrat într-o perioadă moartă. Aceasta a fost spartă cu 6 minute înainte de final, când o centrare a lui Ungureanu a ajuns pe colțul lung, în 5 metri, la Morariu, acesta a reluat pe lângă Barabaș cu latul, dar veteranul Roli Balaj a degajat balonul de pe linia porții.

S-a încheiat 0-0, rezultat cu care trupa lui Petcuț devine cea mai înfocată susținătoare a campioanei județene la barajul de promovare în Liga a 3-a.

Formații:

Mailat: Vasii – Chepețan, Cernat, Bălă, Căliman (57 Ștefan) – Ungureanu, Debattisti, Morariu – Mateucă, A. Vidican – Mihnea (75 Cheșa). Antrenor: Radu George

Aqua Vest: Barabaș – Bura, Zaharie, Balaj, Cotuna – Higyed, Ploscariu, R. Petcuț, Herlo (86 Vălan) – Gheorghieș, Olariu. Antrenor: Mihai Petcuț

Arbitri: Alexandru Gornic – Casian Băla, Filip Cârmaci. Observatori AJF: Răzvan Cadar, Gheorghe Sfăt

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button