Fotbal juniori

Premieră în România: Aradul va avea școală de fotbal braziliană!





Mâine, de la ora 16.00, pe terenul din Sânleani, Dinu Maghici şi clubul Viitorul Arad îşi vor prezenta planurile legate de acest concept de pregătire. Acţiunea, organizată de Ziua Copilului, este o premieră în România. Promotorul proiectului, Dinu Maghici a mai lucrat în urmă cu câţiva ani în Anglia şi Statele Unite la astfel de antrenamente şi este decis să implementeze totul și la Arad.

Tetra Brazil – Şcoală de fotbal înseamnă sesiune de antrenamente pentru aptitudini fotbalistice inovatoare şi este dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 5 şi 18 ani, atât celor care practică  fotbalul de performanţă, dar şi tuturor tinerilor iubitori de sport şi mişcare. ”Pe tot cuprinsul lumii se practică stiluri diferite de fotbal. Brazilienii tind să construiască ofensiv prin pase rapide, scurte şi precise, schimbând cu repeziciune direcţia de atac. De asemenea, brazilienii dedică antrenamentelor, aptitudinilor probabil mai mult timp decât oricare altă naţiune. Tetra Brazil amestecă fotbalul tradiţional cu fotbalul în sală. Învăţăm jucătorii să controleze mingea, să o ţină la picior şi să se asigure că un coleg e gata să recepţioneze pasa” se spune în afişul de prezentare. este Dinu Maghici.

Aşadar, mâine, de la ora 16, aveți ce vedea terenul din Sânleani! Pentru mai multe informaţii puteţi suna la numerele de telefon 0749145592 sau 0774436486.  De asemenea, siteul rom.challengersports.com/aradcity vă stă la dispoziţie cu informaţii suplimentare.

[mom_video type=”youtube” id=”vD4m0vQL-pk” width=”640″ height=”360″]

 









Un comentariu

  1. Mult succes UTA! Speranta moare ultima! Ar fi super sa se promoveze a treia oara consecutiv,este nevoie de multa daruire si multa ,multa bafta! HAIDE UTA ,CAMPIOANA PROVINCIEI!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button