UTA AradzTOP ARTICOLE

Primarul Aradului anunță că sunt șanse, dar mici, pentru Liga I, dar și pune tunurile pe conducere!





Bulgărele rostogolit de dimineață odată cu declararea falimentului Rapidului și posibilitatea ca UTA să ajungă pe prima scenă a fotbalului românesc devine din ce în ce mai mare. După ce a pus toată lumea în alertă cu o posibilă discuție cu forurile de conducere ale fotbalului românesc Gheorghe Falcă a oferit pentru aradon.ro și prima declarație oficială pe această temă.

„Şansele sunt mici, pentru că Rapidul nu va renunţa atât de uşor, dar dacă e să fim invitaţi în Liga 1, garantez că nu vom avea probleme. Chiar astăzi (n.a.: marţi) vom avea o şedinţă între club şi reprezentanţii Primăriei pentru schimbarea gazonului de pe „Motorul” şi demararea lucrărilor necesare pentru primirea avizului favorabil de disputare a jocurilor de pe teren propriu în Aradul Nou. Indiferent de eşalon. Vom mări capacitatea arenei şi vom rezolva la timp toate solicitările“,a fost declarația primarului Aradului. Sigur, până ca toate aceste lucruri legate de infrastructură să fie puse la punct ar trebui – în primul rând – încheiate toate conturile cu precedentul sezon. Restanțele financiare la jucători și staff nu sunt de neglijat și ar trebui să fie prima ocupație a edilului orașului, având în vedere că și-a preluat un rol de port drapel al clubului.

De asemenea, Gheorghe Falcă a pus tunurile și pe conducerea clubului: „După părerea mea, jocul de la Arad trebuia amânat 24 de ore. Jucătorii utişti nu trebuiau lăsaţi să scoată apa de pe teren. Nu aveam cu ce să facem terenul practicabil, conform regulamentului, se amâna jocul şi câştigam o zi de odihnă în plus. Aveam, poate, o şansă în plus să răsturnăm acel 0-3, din tur. Trebuia să ne agăţăm de orice pentru a încerca minunea”, a fost opinia primarului pentru aceeași sursă, care lasă să se înțeleagă că lucrurile în fruntea clubului nu sunt tocmai în regulă sau pe placul domniei sale . Această luare de poziție este una ciudată, având în vedere comunicatul oficial al clubului dat duminică seară, unul care părea a fi scos ca și scut în fața autorităților locale. Rămâne de văzut dacă cei din conducerea clubului vor avea o reacție tot sub forma unui comunicat sau vor trece la măsuri radicale.

Cert este că Gheorghe Falcă pare hotărât să ducă clubul în prima ligă, eforturile sale aducând aminte de începuturile perioadei Bara, când același edil a făcut „minunea“, transformând clubul arădean din unul retrogradat în a treia ligă în unul ce a luat startul în primul eșalon al fotbalului românesc.









10 comentarii

  1. 1. Falca e la Arad sau la Paris? 2. Nu-l mai lasati sa faca cum vrea, sa termine odata cu motorul, este un stadion mai accesibil, Gloria, daca vrea sa faca ceva 3. As vrea sa stiu ce zice Roly de treaba asta. Falca gandeste ca o gaina, habar n-are ce implica pe plan sportiv o echipa de liga 1, el vorbeste la infinit de teren cu iarba de pe motorul. Cine il poate trezi la realitate pe omul asta?

    0
    0
  2. Faceti ceva si nu-l mai lasati pe omul asta sa faca ceva pe motorul, Gloria este mult mai frumos si accesibil. Pe Roly il intreaba cineva de treaba asta, Falca stie ce inseamna sa faci echipa de liga 1 intr-o luna? Nu-i a buna, va fi Salonta episodul 2 cu Falca in rolul principal. Meszar casca bine ochii, vorba capitanului!

    0
    0
  3. Se pare ca Falka minte cum bea apa ca l-ar fi contactat cineva de la frf, normal conducerea UTA trebuia contactata

    0
    0
  4. Cu amanarea partidei sant deacord conducerea clubului nu trebuia sa asculte de arbitru Balaj ! UTA trebuie sa impuna respect mai ales ca meciul era la Arad ! Cat cealalta problema ridicata de ,,el,, PASAREA MALAI VISEAZA …..

    0
    0
  5. Mda. Meciu se poate amana cand vrei tu, ca doara esti Mafalda, daca joci acasa. Bai, numai aberatii de la unii pe aici.

    0
    0
    1. Daca nu scoteau apa de pe teren se amana ,domnule fan. Daca nu stiai,nu se amana meciul cand vrei tu dar daca nu sare mingea nu poate sa inceapa meciul. Si nu imi zi ca mingea putea sa sara in lacul ala…

      0
      0
  6. Arbitrul Balaj trebuia sa hotărască amânarea jocului din cauza terenului impracticabil dar el a hotărât ca se poate juca !

    0
    0
  7. si ce rezolva daca amana meciul? era mai nasol.. a ploat torential si orasul a fost inundat 2 zile la rand..

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button