SOIMII PÎNCOTA liga 3 arhivă

Piroș: „Urmează să am o discuție clară cu autoritățile din Pîncota, există și posibilitatea să închidem clubul”





Dacă Ionuț Popa, fost antrenor în Podgorie, e convins că sfârșitul a venit pentru Șoimii Pîncota, președintele clubului susține că mai există speranțe de continuitate. Acestea, însă, se leagă în totalitate de viziunea noilor autorități locale despre sportul rege, viziune pe care ar trebui să o afle în curând și Pavel Piroș. „Până una alta, doar l-am felicitat telefonic pe domnul Pocrișer pentru câștigarea alegerilor de primar. Am înțeles că în această săptămână va fi investit în funcție, iar apoi urmează să am o discuție clară cu dânsul și autoritățile din Pîncota. Dacă batem palma mergem mai departe, dacă nu, există și posibilitatea să închidem clubul. Asta e viața, facem altceva. Sau, poate, începem alte proiecte, în alte părți, unde există disponibilitate și dorință de performanță”, a spus șeful „alb-negrilor”.

Aflând că Ionuț Popa „rupe” deja din echipa ce i-a asigurat Pîncotei un loc de Liga a 2-a, Piroș a spus doar atât: „E dreptul lui sau oricărui alt antrenor și conducător să contacteze orice fost jucător al nostru, atâta timp noi nu mai avem contracte cu ei. Am, însă, satisfacția că am făcut achiziții bune la Pîncota, dacă fotbaliștii sunt curtați de peste tot”.  

Șoimii Pîncota a terminat pe locul 8 ediția precedentă de ligă secundă, dar s-ar putea să nu găsească resursele să continue în noul campionat,  format dintr-o singură serie, cu 22 de echipe.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button