Fotbal judetean

Mărcuș e resemnat: „Șimandul a retrogradat, rămâne să ne ocupăm de copii și juniori”





Dacă Aqua Vest e fanul numărul unu al Cermeiului sâmbătă, cu ocazia manșei secunde a barajului de promovare de la Cluj, Șoimii Șimand pare să se fii obișnuit cu gândul retrogradării din Liga a 4-a. Formația lui Mihai Roșca a terminat pe ultima poziție în clasament, iar „creierul” clubului nu mai crede în minuni. „Șimandul a retrogradat, din păcate. Ne-am interesat și noi, iar dintre formațiile nou promovate toate vor continua în Liga a 4-a. Nu ne rămâne decât să ne ocupăm de copii și juniori, mă voi implica personal în asta. Am avut o grupă bună, cu care ne-am fi descurcat în Liga 4-a, doar că mulți dintre jucători au plecat la muncă în străinătate”, a spus Daniel Mărcuș.

Pe de altă parte, profesorul are o mulțumire personală. „Chiar dacă am retrogradat, am făcut-o demn. Nu ne-am implicat în niciun fel de jocuri de culise, spre deosebire de formațiile ce au terminat peste noi”, a adăugat Mărcuș.









2 comentarii

  1. Respect marcus pt pasiunea ce o pui in fotbal dar divizia d este fff greu trebuie jucatori care sa faca antrenamente ,deageaba ati adus in retur cativa jucatori cu state in fotbal ca au fost multe etape tot suspendati.Se vor intoarce dupa un an din astea 4 ce au promovat cu siguranta 2 daca nu 3 dintre ele inapoi in onoare,bine sa vedem care din ele incep in div d ,socodor si dorobanti cu siguranta da,cu santana suntem invatati sa termine pe loc de promovare si ii regasim in onoare

    0
    0
  2. capu sus profe cum ai făcut todeauna , şi pui suflet în cea ce faci !! cu stimă un vechi camarad

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button