UTA Arad

Stupar: „Băieții au luptat până la epuizare pentru Arad, suporteri și un nou trofeu în vitrina clubului”





Aradul fotbalistic are o generație de excepție, poate cea mai bună din țară dacă ținem cont de faptul că în această seară a bătut campioana României la Elite Under 19.  Miza a fost Supercupa, trofeu ce s-a lăsat greu cucerit, la capătul unui meci de infarct, cu răsturnări incredibile de scor, cu arădenii înscriind două goluri în inferioritate numerică și un penalty apărat de Stanciu înainte de ultimul fluier al arbitrului.

La final, antrenorii Dan Stupar și Adrian Ungur au fost cel puțin la fel de epuizați ca elevii lor, la cât s-au agitat pe margine. „Trebuie să recunosc că acești copii m-au surprins și pe mine. Au dat dovadă de o unitate incredibilă de grup, au jucat cu determinare, abnegație și au alergat ca niciodată. Să joci o repriză cu un om mai puțin în fața Viitorului, o formație solidă, cu jucători selecționați din toată țara și să-i mai dai și două goluri, nu e la îndemâna oricui. Am rămas cu un gust amar la eliminarea lui Mara, era un fault de galben căci adversarul și-a dat mingea înspre steagul de corner și mai aveam doi fundași repliați, dar băieții au fost exemplari și în zece. Ce mai, au luptat până la epuizare pentru Arad, suporteri și un nou trofeu în vitrina clubului. Sperăm că am făcut multă lume fericită, până la urmă asta e cel mai important când tragi linia.  Îi felicit pe băieți, au luptat și au crezut, dar meritul e al întregii echipe, inclusiv al celor care nu au intrat azi sau nu au făcut acum deplasarea”, ne-a declarat Stupar după câștigarea celui de-al doilea trofeu, după Cupa de la Deva, din ultima lună de zile.

Ca și la Deva, trofeul le-a fost înmânat „alb-roșiilor” de președintele Federației Române de Fotbal. „Domnul Burleanu, care a fost însoțit și de această data de mulți federali, ne-a felicitat încă de la pauză, pe tunel. Spunea că suntem mai pregătiți din punct de vedere fizic decât Viitorul și că avem o generație bună. Cred că a fost unul dintre cele mai frumoase meciuri din fotbalul românesc în acest an, cu siguranță cel mai spectaculos la această categorie de vârstă și ne bucurăm că am contribuit și noi la asta. Partida chiar a avut de toate, iar satisfacția e cu atât mai mare cu cât trofeul a rămas la noi”, a adăugat Stupar.

FOTO: UTA Media Design









Un comentariu

  1. Bravo echipei, bravo antrenorilor, bravo conducerii !
    Felicitari ! Santeti fantastici ! Santem mandri de voi !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button