UTA Arad

Supercupa Under 19 Elite e la Arad: Viitorul – UTA: 4-5, final. Stanciu apără un penalty la ultima fază a jocului!





După ce a câștigat Supercupa la Under 17, Viitorul lui Hagi vrea să ridice trofeul deasupra capului și la Under 19. La Mogoșoaia, la ora 21,30, începe partida cu UTA, câștigătoarea Cupei de la Deva, împotriva lui ACS Poli. Pe o suprafață de teren „biliard” de la baza sportivă Mogoșoaia, de lângă București, la lumina reflectoarelor se vor afla față în față următoarele formații:

FC Viitorul: Dur-Bozoancă – Rogoza,  Ghiță, Kilyen, D. Panait – Dumitrescu,  Iani, Cicâldău – Manole, Cr. Ene, Fl. Coman. Pe bancă: Murariu – Căpușă, Burdeț, Rusu, Zamfirescu, Vîlcea, Firan. Antrenor: Vasile Mănăilă

UTA: Mara – Iova, Iuga, Petrache, Aldan – Jorza, Tănase – Costin, Man, Sava – Petre. Pe bancă: Stanciu – Moza, D. Lazăr, Dinculescu, Pop, Copaci, Brănișteanu. Antrenor: Dan Stupar

Deoarece meciul nu se va vedea pe academiahagi.tv, site-ul nostru încearcă să vă țină la curent cu informații de la fața locului în timp real.

A început partida de la Mogoșoaia, UTA joacă în alb, Viitorul în negru. Darius Covaci a luat loc în tribună, după un diferend ce l-ar fi avut cu Dan Stupar.

Au trecut primele 10 minute, cele două formații sunt la faza de tatonare și studiu. Viitorul a avut un prim corner, controlat de defensiva arădenilor.

Din minutul 12 e 1-0 pentru Viitorul. Sava a degajat greșit un balon, a recuperat Manole, a pătruns pe dreapta, de unde a centrat perfect pentru Ene care a înscris simpul din careu.

Imediat, Petre a pătruns în careu, dar a întârziat finalizarea și a fost blocat la timp de un adversar

Tănase a pierdut o minge la mijlocul terenului, acțiunea s-a dezvoltat, Iova a respins un balon doar până la Cicâldău, care l-a excutat pe Mara din 10 metri: 2-0 (min. 14)

Petrache a ieșit accidentat și a intrat D. Lazăr.

UTA a revenit în joc în minutul 16. Costin a centrat de pe dreapta, iar Petre a marcat cu latul din 4 metri!

Arădenii au inițiativa și au irosit trei oportunități. Mai întâi, Sava a reluat pe lângă, din 6 metri, la centrarea lui Petre, apoi acesta din urmă a trimis spectaculos din foarfecă (centrare Man din lovitură liberă) dar pe direcția portarului și tot Adi Petre a deviat o centrare a lui Aldan exact în brațele lui Dur-Bozoancă.

Viitorul a mai fost periculoasă la o lovitură liberă executată de la 16 metri de Coman, iar de partea cealaltă, centrările bune de pe benzi ale lui Costin sau Sava nu și-au găsit adresa.

Din minutul 38 este, însă, 2-2: Costin a centrat încă odată bine de pe dreapta și Petre l-a executat cu latul, din 6 metri, pe Dur-Bozoancă

Din minutul 39 la Viitorul evoluează Rusu în locul lui Panait

Aldan a văzut un „galben”.

UTA a revenit spectaculos la Mogoșoaia și conduce cu 3-2 din minutul 43. Man a făcut o fază frumoasă, l-a eliberat la șut pe Costin și acesta a marcat la colțul lung, de la 16 metri, cu toată opoziția lui Dur-Bozoancă

E pauză la Mogoșoaia, arădenii au avantaj pe tabelă la capătul unei reprize electrizante.

S-a reluat repriza secundă, cu a doua schimbare la Viitorul: Căpușă în loc la Rogoza

După ce Jorza a pierdut un balon, Coman a scăpta singur, Mara a ieșit în afara careului să-l blocheze și arbitrul a considerat că a făcut fault și l-a eliminat de pe teren. Stanciu a intrat între buturi în locul lui Man. E minutul 51. Amir Jorza ar fi vrut să fie cel schimbat, fiindcă și-a recunoscut greșeala, dar Stupar a optat pentru Dennis Man. Acesta din urmă a ieșit supărat de pe gazon și nu a dat mâna cu antrenorul său.

Scenariul meciului s-a schimbat automat, Viitorul are mai mult balonul, UTA se apără deocamdată bine.

E minutul 65 la Mogoșoaia, UTA rezistă deși presiunea Viitorului e destul de mare. Arădenii sunt mai vulnerabili în zece și nu mai contează, cel puțin deocamdată, în atac.

Pe două contre, Jorza și Costin au ajuns în careu, dar au fost blocați la momentul potrivit. În minutul 74, Jorza a părăsit și el terenul accidentat și a intrat Pop.

În minutul 77, Aldan a centrat de pe stânga și un fundaș advers a comis henț în careu. Petre s-a prezentat la punctul cu var și a realizat cu mult calm „tripla”: 2-4!

Dublă schimbare la Viitorul: Iani și Coman au fost schimbați cu Vîlcea și Firan

În minutul 79, Viitorul a înscris pentru 3-4. Cicâldău a șutat excelent pe colțul lung de la marginea careului și Stanciu a fost bătut

În minutul 83, Moza l-a înlocuit pe accidentatul Costin.

În minutul 85, Viitorul a egalat prin Dumitrescu, în urma unei contre și al unui șut frumos de la 15 metri. ACelași Dumitrescu a mai avut o finalizare peste poartă de la 18 metri

Din minutul 88, UTA e din nou n avantaj. Stanciu a degajat lung. Moza i-a trimis lui Petre dintre trei adversari și acesta a marcat la colțul lung din careu

Adi Petre, eroul partidei, a fost schimbat cu Brănișteanu în minutul 90

Patru minute de prelungire

În mintul 90+4, arbitrul a dictat penalty pentru Viitorul, la un presupus henț al lui Moza în careu. A executat Ene, dar Stanciu a apărat și a adus Supercupa la Arad

12 comentarii

  1. Deja sunt vedete baietii, se supara pe antrenor, altii nu dau mana cu profesorul lor fiindca ei sunt niste ,,talente,, cu muci la nas

    0
    0
    1. Gestul lui Dennis nu are scuza insa nu inteleg care e problema ta din moment ce nu recunosti echipa asta ca fiind UTA?
      Hai, fa-ne sa ne fie dor de tine…

      0
      0
  2. Felicitari baieti! A-ti demonstrat caracter si devotament pentru UTA, in ciuda unora care crapa de necaz la fiecare succes al UTA-ei. Tineti-o tot asa!

    0
    0
  3. Exceptionala performanta ! Felicitari intregului grup, pacat de ifosele unora, care,deja au manifestari de vedeta.

    0
    0
  4. Felicitari!!! Incep sa cred ca poate e bine sa mai stam 1 an in liga 2 si avem grija de acesti baieti care in 2-3 ani vor putea juca linistit in prima liga, pentru cupe europene nu la retrogradare. Suporteri si-ar dori UTA in Liga 1 si eu la fel dar am impresia ca nu suntem pregatiti din multe puncte de vedere si ce s-ar face acuma ar fi pe graba, pe pripeala, provizoriu nu ceva stabil. Bani nu prea sunt, lotul foarte tanar, fara experienta iar infrastuctura se poate vedea.Poate gresesc.

    0
    0
  5. Felicitari, va asteptam si la prima echipa!
    Jorza, capul sus, oricine poate gresi, astazi ai demonstrat din nou ca ai caracter si esti un baiat serios! Normal ar fi ca Denis Man sa-si ceara scuze pentru gestul facut, trebuie sa inteleaga ca nu el face tactica unui joc, eram in zece si era normal sanu fie schimbati mijlocasii de la inchidere, mai ales ca eram si in avantaj! Cristi Man sper sa-i bage mintile in cap!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button