Fotbal judetean

ASU Poli, „demolată” la Chișineu Criș la revenirea din cantonamentul din Ungaria





În două zile, ultimele de cantonament, ASU Poli a încasat nu mai puțin de 8 goluri, fără să marcheze vreunul. Ieri, a fost 0-4 contra divizionarei secunde maghiare, Elore 1912 Bekescsaba, iar în această dimineață „măcelul” s-a repetat și pe terenul formației de Liga a 4-a arădene, Crișul Chișineu Criș. Succesul vine chiar în ziua în care managerul Daniel Cherecheși împlinește 36 de ani.

„Alb-violeții” au început ceva mai bine, iar Mucha s-a opus șutului lui Petre. Treptat, gazdele au ieșit și ele la joc, iar la mijlocul reprizei au deschis scorul. Giuricici l-a faultat în careu pe Modan, iar Turcuș a înscris de la punctul cu var. Nicu Modan, care a fost în probe chiar la ASU în această vară, putea majora scorul înainte de pauză, dar a țintit doar bara din postură de unu la unu cu Constantinescu.

Actul secund a început perfect pentru Crișul și pentru nou sositul Borteș, care a marcat frumos cu un șut de la marginea careului pentru 2-0. Timișorenii nu au avut reacție, iar Faur, o altă rezervă intrată și, apoi, ieșită de pe teren după pauză a înscris al treilea gol al echipei sale. În fine, showul „alb-albaștrilor” a fost completat de Kovacs (foto), care l-a bătut pe Constantinescu cu un șut plasat de la 18 metri: 4-0! Aflat în pregătiri cu echipa din orașul natal, Pirtea a avut și el o bună ocazie, dar portarul advers s-a opus la lovitura sa de cap.

S-a terminat 4-0, iar antrenorul Crișului nu poate avea decât motive de bucurie. „Nu e treaba mea să le caut scuze timișorenilor, dar, pe undeva, le înțeleg evoluția mai puțin reușită de azi. Au jucat și ieri, vin după un cantonament greu, se vedeau deja acasă, nu prea aveau ei capul la meciul cu noi. Bineînțeles, că eu nu pot decât să-mi felicit băieții, pentru cheful cu care au jucat. Avem doar patru antrenamente în spate, suntem la început de pregătire, azi am jucat mai mult din avânt și voință. Din păcate, nu am scăpat de ceea ce mi-a fost frică, accidentările. Jude, Ciornei și mai ales Tolan acuză probleme medicale după acest meci, sper să nu fie ceva foarte grav și să-i cât mai repede din nou la dispoziție. Totodată, sper ca și cei din conducere, cărora le mulțumesc, că au apelat din nou la mine pentru un mandat de antrenor la Criș, să mai reușească măcar două-trei transferuri pe niște posturi unde mai avem probleme”, a spus Mihai Roșca.

Toseschi a fost învoit la Criș, Clej și Pirtea sunt doar în trecere, iar Sebastian Mako ar dori să facă saltul de la Șepreuș, echipă ce a decis să nu profite de promovarea în Liga a 4-a.

Formații:

Crișul: Mucha – Ciornei, Lung, Tolan, Jude – Kovacs, Clej, Petrescu, Rus – Turcuș, Modan. Au mai jucat: Borteș, Faur, Rafila, Pirtea, Cozma, S. Mako

ASU Poli: A. Constantinescu – Teuț, Telescu, Giuricici, Marin, Vucea, Stancu, Băban, Țugui, Peter, Blănaru.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button