Fotbal judeteanUTA Arad

Stupar – confirmat șeful Centrului de Excelență de la Deva, Pecica alege între Mutică și Bogoșel





De puține minute, Dan Stupar a primit confirmarea prin telefon că a fost numit șeful corpului de antrenori al Centrului de Excelență de la Deva, destinat copiilor născuți în anul 2001. Cel care l-a anunțat pe fostul fundaș stânga al UTA-ei a fost Marcel Pușcaș, vicepreședinte al Comisiei Tehnice din cadrul Federației Române de Fotbal. „Mi s-a spus să mă prezint la baza sportivă de la Buftea pe 22 iulie, pentru face cunoștință cu restul staffului tehnic, cu cei 28 de copii selecționați și pentru alte chestii organizatorice, cum ar fi împărțirea echipamentului sau a materialului de lucru. Până atunci, însă, aș dori să fac o vizită la Centru de la Timișoara, pentru a mă documenta puțin. Am și vorbit cu antrenorul Adrian Văsîi, rămâne să stabilim doar ziua în care mă poate primi”, ne-a mărturisit „principalul” UTA-ei Under 19, câștigătoare a Cupei și Supercupei României.

În aceste condiții, echipa secundă a „Bătrânei Doamne” rămâne deocamdată doar pe mâna lui Adrian Ungur, iar Progresul Pecica trebuie să se orienteze spre un alt tehnician. Conducerea grupării „galben-albastre” a sperat până în ultimul moment că Stupar ar putea da curs ofertei lor, însă de acum e clar că trebuie să aleagă pe altcineva. Din informațiile noastre, favoriți să o preia pe Pecica ar fi Dorel Mutică, fost fotbalist la UTA, Rapid sau Steaua și Costel Bogoșel. În cazul acestuia din urmă ar pecicanii ar trebui să obțină și acordul clubului UTA, căci fostul fundaș pregătește grupa de 2000 a echipei fanion. Oricum, Dorel Găvruță, președintele Progresului va trebui să aibă o întrevedere cu Alexandru Meszar și asta pentru că ar dori să împrumute câțiva jucători care nu fac parte din planurile primei echipe.

2 comentarii

  1. Stuparu culege roadele seriozitatii cu care s-a ocupat de UTA II si de juniori. Acum va trebui sa incerce sa arate ca stie sa creasca in valoare si alti juniori, nu doar aradeni. Ii doresc mult succes, stiu ca nu-i va fi usor, insa , pentru el, eu cred, ca este un pas inainte, si profesional, si material. Cit despre UTA va ramane Adi Ungur ,un fost jucator emblematic, de valoare, care cred ca va reusi, si el, in demersul sau.

    0
    0
    1. Mda, se pare ca este o manevra indirecta sau o maniera indirecta de a te lipsi de un om de valoare care, iarasi, se pare ca este cam incomod pentru niste figuri sau figuranti, din conducerea clubului UTA … Oricum, „succesuri” maxime Stupi … Se pare ca unii se temeau ca cei de la UTA 2 vor lua locul unora de la UTA 1 … asta au cam demonstrat … dar daca nu au „trecere” … nu au si gata! Dar la ce rezultate au avut in conffruntarile cu Poli si cu Academia Hagi … ce sa mai spui … decat sa remarci o oarecare tristete ca NU exista continuitate si oamenii de valoare sunt trimisi (sau incurajati sa plece) la …Deva, la grupe de copii mai mici ( vezi cazul lui Tisza, etc. Bine totusi ca nu au plecat prin Albania, Islanda, Tara Galilor … inseamna ca mai are futbolul romanesc o oarece sansa … a porcului de Craciun????

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button