Liga a 2-a

Ghinion teribil pentru Ignea: Și-a rupt tendonul! Poli mai caută doi mijlocași





Principala țintă a lui Roland Nagy în ultimele două perioade de mercato a ajuns la ACS Poli în această vară, dar nu va apuca să debuteze oficial prea curând. Alin Ignea și-a rupt tendonul lui Achile de la piciorul stâng și va reveni pe gazon de abia la anul sau cel mai repede pe finalul lunii noiembrie 2016. „După o săritură la gărdulețe, la antrenamentul de ieri, am simțit o durere surdă la piciorul stâng. Am știut că e ceva grav, iar RMN-ul mi-a confirmat temerile: ruptură a tendonului. Mâine dimineață sunt deja programat la operație, la domnul doctor Prejbeanu, probabil am terminat-o cu fotbalul în acest an. Sunt foarte necăjit, căci mă simțeam parte importantă în echipă, iar dintr-un moment în altul soția mea trebuie să nască o fetiță. Numai asta nu-mi mai trebuia acum…”, spune cu regret fostul mijlocaș al UTA-ei în sezoanele 2010-2011 și 2011-2012.  

Ionuț Popa nu a vorbit despre probleme lui Ignea după amicalul câștigat de echipa sa la Sebiș, ci doar a recunoscut că mai are nevoie de întăriri, în special în linia mediană. „Ne aflăm în stadiul final al pregătirilor dacă vom juca în Liga 1, deși ca și lot de jucători ne-ar mai trebui 4-5 jucători. De fapt, transferuri vom mai face indiferent eșalonul în care vom juca. O să mai vină cel puțin un jucător în fiecare compartiment, poate chiar doi la mijlocul terenului, deși față de ceea ce ați văzut azi la Sebiș au lipsit jucători care sunt deja în lotul nostru, ca Popovici sau Elek”, a precizat antrenorul arădean, care l-ar putea pierde pentru câteva săptămâni și pe George Neagu, celălalt fotbalist vizat de UTA pentru un transfer în această vară, ieșit accidentat în minutul 50 al amicalului din această seară după un contact dur cu Ciocan.

La Sebiș a absentat și un al treilea fost utist, portarul Mădălin Smaranda, din motive tehnico-tactice. Curios este că atât Ignea, cât și Neagu și Smaranda au fost cândva căpitanii echipei fanion a Aradului.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button