National SebiszTOP ARTICOLE

Marius Țucudean sprijină Sebișul, cu UTA cum rămâne?





Omul de afaceri arădean s-a aflat în spatele noului proiect UTA BĂtrâna Doamnă dar a cam răcit relațiile în ultima perioadă cu conducerea executivă a clubului. Se știe că de câteva luni de zile echipa nu mai servește masa la Gemi Sport, ci la hotelul Subcetate, deținut de fostul fundaș al alb-roșilor, Radu Anca.

În schimb, Marius Țucudean a răspuns pozitiv solicitării venite din partea celor din conducerea orașul Sebiș privind o sponsorizare pe care acesta a și realizat-o la sfârșitul săptămânii trecute. „Este îmbucurător că societățile comerciale din Sebiș sprijină clubul sportiv Național, respectiv echipa de fotbal. Zilele trecute SC Minimaxx Sofa  SRL a cărui administrator este domnul Marius Țucudean ne-a ajutat cu suma de 50.000 de ron, lucru pentru care îi mulțumim frumos. Menționăm că domnul Țucudean are patru societăți comerciale în orașe nostru și a fost mereu aproape de sportul din orașul nostru“, ne-a declarat Gheorghe Feieș.

Astfel, gruparea de liga a treia primește un sprijin important în vederea viitoarei ediții de campionat de liga a treia.

4 comentarii

  1. foarte frumos. care este supararea?
    nu vad de ce nu poate sustine si uta?
    intrebarea este daca uta doreste sprijinul lui tucudean? daca da – conducerea sa-i solicite sprijinul.

    0
    0
  2. Dacă nu ai sprijin și sponsori atunci ai și bani atunci jucătorii șanț plătiți la timp și totul este bine

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button