National Sebis

Timișorenii lui Cojocaru s-au simțit bine acasă: ACS Poli – Național Sebiș 2-2





Divizionara a treia arădeană de pe malul Crișului Alb și-a schimbat fața de la meciul tur cu ACS Poli. Acum 9 zile, echipa lui Ionuț Popa a câștigat cu 2-0 la Sebiș, pentru ca azi, pe „Dan Păltinișanu”, scorul să fie egal: 2-2.

După ce oaspeților, mai precis lui Săulescu, li s-a anulat un gol pe motiv de offside, gazdele au deschis tabela. Era mijlocul primei părți, când Cânu a marcat cu capul după centrarea lui Croitoru din lovitură liberă. Deși au jucat destul bine, sebișenii au încasat și al doilea gol, la 10 minute de la reluarea părții secunde. Drăghici a înscris printr-un șut din întoarcere de la 14 metri. Naționalul nu s-a obișnuit cu gândul înfrângerii și a egalat în urma fazelor fixe, prin doi dintre timișorenii săi. Mai întâi, în minutul 62, Mihuța (foto) l-a bătut pe Curileac dintr-o lovitură liberă de la 18 metri, pentru ca Gelu Velici să marcheze de la punctul cu var cu 3 minute înainte de ultimul fluier. Tofan, un fotbalist sosit în probe la ACS, l-a faultat în careu pe Săulescu și golgheternul Sebișului nu a greșit.

„Progresăm de la meci la meci, azi chiar nu s-a văzut diferența dintre o divizionară secundă, poate chiar întâi, și noi. Pe lângă gol, ne-am creat câteva ocazii bune, am meritat acest rezultat, deși acestea nu sunt importante în această perioadă a pregătirii. Băieții s-au mișcat bine, s-au implicat în meci, au alergat și au jucat de la egal la egal cu o formație bună. Săptămâna viitoare mai așteptăm trei piese importante pe axul central cu care ar trebui să ne completăm lotul”, a precizat Călin Cojocaru, managerul – antrenor al Naționalului.

Formații:

ACS Poli (prima repriză): Smaranda (35 Curileac) – Sorescu, Cânu, Şeroni, Neagu – Artean, Croitoru – Bărbuț, Cârstocea, Vădrariu, Elek.

ACS Poli (repriza a doua): Curileac – (65 Straton) – Străuț, Scutaru, Şeroni (84 Tofan), Fridrich – Popovici, Bîrnoi – Mailat, Doman,  Vraciu – Drăghici.

Sebiș: Fiștreag – Rosenblum, Stupu, Basic , Siminic – Avramescu, Mihuța – Iuga, Mărmureanu, Săulescu – Velici. Au mai jucat: Cioară – Ciocan, Zdrențan, Clej, Susan, Mandache, Lupu.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button