National SebisUTA Arad

Amical: Național Sebiș – UTA 3-2, final





La ora 18, la Sebiș, UTA dispută cel de-al șaselea amical al verii. Gazdă e divizionara a treia pregătită de Călin Cojocaru.

Formații:

Sebiș: Cioară – Ciocan, Stupu, Basic, Siminic – Avramescu, Mihuța – Săulescu, Clej, Iuga – Velici

UTA: Miron – Manea, Iuga, Gligor, Burlă – Strătilă, Chindriș, Jorza, Andor – Rus, Curtuiuș

Arbitru: Ionuț Nicoraș – Cristian Cășuț, Sebastian Pantea

Din minutul 11, gazdele conduc cu 1-0. Avramescu l-a lansat pe dreapta pe Săulescu, acesta a pătruns în careu, și a trimis cu exteriorul pe sub Miron care a atins puțin balonul.

UTA a replicat două minute mai târziu, prin șutul lui Rus din careu, după așezarea lui Jorza. 1-1

Au trecut 25 de minute la Sebiș, unde se joacă pe contre, cu un plus la capitolul posesie pentru alb-roșii. UTA a cerut și un penalty la contactul dintre portarul Cioară și Curtuiuș, care a urmărit o centrare a lui Rus de pe dreapta.

Sebișenii au mai avut două șuturi periculoase puțin pe lângă stâlpul porții din dreapta lui Miron, prin Velici și Ciocan, de la 20, respectiv 30 de metri

Din minutul 37 e 2-1 pentru Sebiș. Fază trasa la indigo de la primul gol. De data aceasta, cel care l-a lansat lung pe Săulescu a fost Siminic, fostul mijlocaș al lui Cisnădie punctând din nou din unghi cu un șut ăn cros.

E pauză la Sebiș la scorul de 2-1 pentru gazde. Nu au mai fost faze notabile de poartă de la golul lui Săulescu, din minutul 37.

A început partea secundă. La Sebiș au intrat Fișteag, Fuchs și Susan în locurile lui Cioară, Avramescu și Clej. La UTA, Covaci, Copil, Tănase, Man și Petre i-au înlocuit pe Iuga, Chindriș, Jorza, Curtuiuș și Rus.

UTA a trecut pe lângă egalare. Man a scăpat singur în careu i-a așezat puțin în lateral lui Strătilă, care a reluat puternic din 13 metri, dar Fișteag a respins de sub bară.

Singura achiziție estivală a verii la UTA, Cristi Andor, a fost singurul fotbalist avertizat până acum pentru o ieșire nervoasă după o decizie a arbitrilor la un fault clar asupra lui Mihuța.

Din minutul 59, scorul a devenit 3-1. După o fază fixă, mingea a ajuns pe voleu la Săulescu, la 16 metri, iar noua achiziție a Sebișului a trimis din prima la colțul scurt, lângă bara din stânga lui Miron. În prealabil, Petre a avut un șut bun din întoarcere, de la 16 metri, mingea ducându-se de puțin pee lângă.

Burlă a executat bine o lovitură liberă de la 25 de metri, Fișteag a respins de lângă bară

Dublă schimbare la Sebiș: Noile achiziții Ion și Suciu îi înlocuiesc pe Săulescu și Stupu.

UTA a mai făcut patru schimbări: Mara, Vlad, Dinculescu, Filaret și Costin i-au înlcuit pe Miron, Andor, Burlă, Gligor și Strătilă, care e apostrofat din tribune. e minutul 70.

Velici a trimis un șut periculos din interiorul careului, mingea a fost deviată și e doar corner.

În minutul 77, Copil a centrat din corner, iar Manea a marcat cu capul din 6 metri de la colțul lung. 3-2

O fază șnur a Naționalului a fost finalizată cu un șut peste de Iuga de la 15 metri ușor lateral stânga.

Velici a mai ratat o situație de sigur cu portarul, a tras de la 23 de metri pe lângă Mara, dar și pe lângă poartă.

Dublă schimbare la Sebiș: Pricop și Lup au intrat în locurile lui Iuga și Velici.

Fluier final la Sebiș. Gazdele câștigă amicalul cu UTA cu 3-2









8 comentarii

  1. Conducere utista,ori aduceti 3 fundasi langa Burla,ori mai patim noi ,,din acestea,,..!ACS Poli TM a difilat la Sebis tragandu-le un 2-0,pe cand noi nu ne cam vedem…!Inclin sa cred ca campionatul incheiat a fost ,,varful,,evolutiilor si acum alunecam pa panta inversa…Rusinica UTA ,dar si meciurile amicale spun ceva…!Hai sa ne revenim cu UTA noastra !

    0
    0
  2. Se fac angajari la takata..imbraci tricoul unei legende si primesti 3 boabe de la sebis! Angajati-va la banda ca din fotbal nu o sa faceti bani!

    0
    0
  3. Hlistei pare a fi plecat la Pandurii, a venit Andor, nepregatit. Cu Manea pe dreapta, cu Iuga si Gligor, centrali nu prea este in regula, Echipe slabe ne dau multe goluri, deci ,in aparare e necesar un jucator, care sa acopere golul lasat de Botis. In rest, putem spune ca „gazdele si-au dorit, mai mult victoria”. Astept sa vad ca Burla, Jorza,Man pot arata ca au un an in plus,la activ,dar , daca linga Chindris nu se va aduce un jucator de creatie, inseamna ca Nagy va juca tactic, la fel, si in acest an, doar ca, mai mult ca probabil, evolutiile nu vor mai fi la fel. E un joc amical, sa nu punem patimi, nici critici severe, doar ca, pentru un vechi utist, cind citeste ca Sebisul bate UTA este jalnic.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button