Fotbal judetean

Drida revine în iarbă la echipa din orașul natal, Vuin și C. Popa rămân și ei pe „baricade”





După trei ani de zile în care a stat departe de fotbal, lăsând impresia că a agățat definitiv ghetele în cui, Adrian Drida e tentat de o revenire în iarbă. Dacă negocierile cu șefii grupării din orașul natal vor avea un final fericit, fostul căpitan al UTA-ei va fi „piesă” importantă în angrenajul lui Dinu Donca.

Mijlocașul de 32 de ani a evoluat deja pentru Unirea Sântana în amicalul disputat miercuri împotriva celor de la Cocoșul Orțișoara, câștigat de „roș-negrii” cu 5-1. Alin Ginghină a reușit „hattrickul”, lista marcatorilor fiind completată de Florea și Lanțoș. Același meci a marcat revenirile la echipă ale lui Iulian Vuin și Cosmin Popa, care inițial intenționau să abandoneze activitatea fotbalistică.

Dacă toți acești fotbaliști rămân la dispoziția lui Donca, teoretic, acesta va mai avea nevoie doar de un atacant de careu, care să suplinească plecarea lui Capătă. Dar, tehnicianul Unirii va putea trage concluzii și mai fine după amicalul de vineri seară, de la Lipova, în fața uneia dintre echipele favorite la promovarea în Liga a 3-a.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button