National Sebis

Roman și Cârstoiu, ultimele lovituri ale Sebișului?





Divizionara a treia de pe malul Crișului Alb reface o parte din fosta echipă a Caransebeșului în Liga a 2-a. Călin Cojocaru a reușit să obțină deja semnăturile lui Dragoș Săulescu, Cornel Suciu și Marius Ion, dar și acordurile verbale ale lui Alin Roman și Monel Cîrstoiu.

romancara

Deși au primit telefoane și de la Satu Mare, cei doi mijlocași au confirmat faptul că vor veni la Sebiș pentru a rămâne. „Cel puțin până în iarnă, când aș avea varianta să plec într-un campionat străin în principiu o să rămân la Sebiș. Am înțeles că e un club serios, care-și dorește performanță. Acum sunt pe drum, probabil deseară voi face un prim antrenament acolo”, ne-a confirmat Alin Roman, care s-a despărțit în această vară de UTA, grupare pentru care a evoluat sporadic în eșalonul secund. „Sunt încă la Teleorman, dar azi plec spre Pitești, iar mâine seară sper să fiu la Sebiș. M-am înțeles în principiu cu cei de acolo, contează mult că mă reîntâlnesc cu mulți foști colegi de la Caransebeș. Împreună putem pune umărul la promovarea echipei, dacă asta se dorește cu adevărat la Sebiș”, a spus și Cârstoiu.

Roman are 23 de ani și e mijlocaș central ofensiv, iar Cârstoiu – 27  și e de meserie „închizător”, dar se descurcă și ca fundaș central. Ambii au și meciuri în Liga 1, dar cele mai multe la nivelul ligii secunde. În prima parte a acestui an, Monel Cîrstoiu a jucat tot în Liga a 3-a, la CSM Sighetul Marmației.

 









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button