Diferenţa s-a făcut în faţa porţii: Naţional Sebiş – Crişul Chişineu Criş  3-1

Două dintre cele mai solide formaţii din judeţul Arad s-au întâlnit la Sebiş, la ieşirea grupării din Liga a 3-a din minicantonament. Partida nu a avut un ritm prea bun din pricina temperaturii caniculare, dar chiar şi aşa cei aproximativ 200 de spectatori au văzut goluri.

Gazdele au avut o primă mare ocazie prin juniorul Clej, care a scăpat singur cu portarul, dar a tras peste poartă. Tabela s-a modificat în dreptul Crişului în minutul 33. Ciornei a centrat din lovitură liberă şi Florin Rus a înscris din interiorul careului. Egalarea a venit cu două minute înainte de pauză, de la Velici, care a transformat un penalty dictat în urma unui fault al lui Ciornei asupra lui Săulescu.

La 8 minute de la reluare, Săulescu a avut ocazia ce a anunţat golul de 2-1. Nou intratul Susan a luat o acţiune pe cont propriu, a intrat în centru şi a înscris la colţul lung. Finalul de partidă a aparţinut vizitatorilor, care au avut ocazii bune de a egala, prin Modan, Jichici şi Covaci, dar Cioară a fost de netrecut. La ultima fază, diferenţa s-a majorat, în urma acţiunii pe stânga a lui M. Ion şi lobul lui Roman de la 14 metri.

Formaţii:

Sebiş: Fişteag (46 Cioară) – Rosenblum (46 Ciocan), Stupu (46 Suciu), Basic (46 Cârstoiu), Siminic (85 Lup) – Avramescu (46 Mărmureanu), Mihuţa (46 Fuchs)  – Săulescu (85 Pricop), Clej (46 Roman), Iuga (46 Susan) – Velici (46 M. Ion).

Crişul: Mucha – Ciornei, Pavel, Lung, Selegean (43 Borşa, 68 Modan) – Covaci, Turcuş, Rus, Jichici – Todea (55 Ianc) –Modan (50 A. Mihai).

Facebook Comments
0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.