UTA Arad

UTA, pe un butoi de pulbere: Manea nu s-a antrenat invocând restanțele bănești





Până să-și rezolve problemele defensive cu achiziționarea a cel puțin unui fundaș central, echipa fanion a Aradului ar putea pierde, cel puțin pentru partida de la Suceava, unul dintre fotbaliștii de bază în apărare. Alexandru Manea a refuzat să se antreneze în această dimineață și asta pentru că în întâlnirea de aseară avută de jucători cu conducerea clubului nu s-a lămurit absolut nimic cu privire la încasarea restanțelor bănești. Ar fi vorba despre două luni și jumătate restanțe salariale și primele de joc aferente primăverii fotbalistice în Liga a 2-a. Înițial, șefii promiseseră că se va ajunge la zi până la debutul noii stagiuni fotbalistice, dar nu s-a întâmplat nimic în acest sens.

Se poate spune că UTA stă pe un butoi de pulbere și nu doar din acest punct de vedere. Declarațiile de sâmbătă ale antrenorului Roland Nagy lasă să se întrevadă un pui de conflict între conducerea tehnică și cea administrativă. Campania de achiziții a mers, până acum, destul de rău, iar la finalul săptămânii trecute s-au pierdut energii importante în Italia înainte de partida cu CSM Râmnicu Vâlcea.

Rămâne de văzut cum va fi stinsă această situație, căci, e drept, nici conducerea clubului nu are prea multe soluții la dispoziție. Vorbim despre sume importante de bani în stingerea restanțelor către jucători, antrenori și angajați, ce, deocamdată, nu se află în vistieria clubului.

30 comentarii

  1. Sper sa nu se adevereasca spusele unui prieten din Arad care zicea ca nu îi mai da echipei fanion a orasalui mai mult de 5 luni în aceasta formula!!!
    Unde e echipa orasului ca nu îmi dau seama???
    Unde sunt autoritatile locale care se ”luptau” ca UTA sa ajunga in liga 1 in locul echipei Rapid!!!???DOAR IN CAMPANIA ELECTORALA….PENTRU NOI DOAR UTA CONTEAZA!!!!am inteles!!!
    Daca nu mai poti manageria echipa las-o la altcineva Meszar, de ce crezi ca Tucudean a plecat de langa echipa?? De cand Tucudean a plecat s-a pus prafu pe conturile jucatorilor!!!

    0
    0
  2. Asa va place sa puneti paie pe foc…pariu ca la Suceava Manea va juca in centrul defensivei ? Nu exista echipa in Romania sa nu aiba cel putin 1 sau 2 luni restante salarii asa ca nu mai faceti din tantar armasar . Nu sa antrenat o zi …ok , dar pana a nu juca un meci oficial din aceasta cauza e cale lunga

    0
    0
      1. Hai sa facem un pariu , promit sa nu mai scriu pe forum 1 an de zile daca cei trei nu vor face deplasarea la Suceava , la fel astept si de la tine, ok ?

        0
        0
        1. Ca sint probleme se stia, dar nepregatindu-se , unii jucatori pericliteaza echipa. Desigur este suparator sa nu-ti primesti banii, pe care ii meriti ,pentru sudoarea risipita. Zicea un suporter important, ca Meszar tine singur echipe, pai vedem cum, ca nimeni nu va da un ban ca sa-i fie bine cuiva.Cine baga bani trebuie sa aiba si putere la echipa, e vorba de bagat bani, nu de adus jucatori tineri, care sa progreseze, si abia apoi sa aduca-unora- bani Sa speram ca ceva bani vor intra la jucatori, ar fi mare pacat, ca sa se destrame acum o treaba ce ar fi putut fi buna. Desigur si Dl Falca, acum reales, trebuie sa inteleaga ca la toamna sint iar alegeri si a declarat ca ar vrea sa fie parlamentar. Dansul trebuie sa faca totul, vorba cuiva, ca la UTA sa reapara calmul si rezultatele, altfel toama il va dezamagi.

          0
          0
        2. Ca sint probleme se stia, dar nepregatindu-se , unii jucatori pericliteaza echipa. Desigur este suparator sa nu-ti primesti banii, pe care ii meriti ,pentru sudoarea risipita. Zicea un suporter important, ca Meszar tine singur echipe, pai vedem cum, ca nimeni nu va da un ban ca sa-i fie bine cuiva.Cine baga bani trebuie sa aiba si putere la echipa, e vorba de bagat bani, nu de adus jucatori tineri, care sa progreseze, si abia apoi sa aduca-unora- bani Sa speram ca ceva bani vor intra la jucatori, ar fi mare pacat, ca sa se destrame acum o treaba ce ar fi putut fi buna. Desigur si Dl Falca, acum reales, trebuie sa inteleaga ca la toamna sint iar alegeri si a declarat ca ar vrea sa fie parlamentar. Dansul trebuie sa faca totul, vorba cuiva, ca la UTA sa reapara calmul si rezultatele, altfel toama il va dezamagi.

          0
          0
  3. Dupa debutul dezastros cand Geanta ne-a ,,bagat in geanta-poseta,,sa,acum vine scuza unora ca poate restantele salariale au dus sa nu puna osul si bage material…in meciul cu valcenii.Nu e bine ca s-a umflat fasolea in ,,unii,,,dar vor merge la Suceava.Nu e bine sa ne facem de rusine cu UTA,ca destul o face Piros..Fara sponsor serios,nu miroase a bine! Hai UTA !

    0
    0
  4. Cand am scris in urma cu ceva timp ca sunt restante de luni de zile cand inca echipa era in liga a treia imi stergeati comentariul.Sa nu fac atmosfera cica,ca vedem numai raul samd.Iata unde s-a ajuns.Acuma nu mai aveti ce sterge.

    0
    0
  5. E adevarat ca exista nemultumiri insa toti vorbiti din auzite si pe langa subiect exagerand inutil.
    Asta poate oferi UTA cu resursele pe care le are. Cine considera ca nu mai poate continua asa, pleaca, ne strangem mana prieteneste si asta e.
    Meszar nu a dat teapa nimanui cu banii degeaba

    0
    0
    1. aaaaaaa !!!!!! de aceea cel care pleaca, ramine fara restantele salariale acum am inteles ,e de la stringerea de mana

      0
      0
  6. Cum adica teapa degeaba ? tie ti se pare normal sa le spuna la jucatori ca sunt liberi daca renunta la restante ? Bani pt care jucatorii au muncit ? E normal ca jucatorii din afara orasului …gen stratila sa fie cu banii la zi si restu nu ? Cu jumatatile astea de masura nu o sa ajungem nici unde … da vad ca tie kidule iti convine ? ai ceva de castigat ? Am pierdut un adevarat utist rus … da lasa ca is mai buni altii ….

    0
    0
    1. Nu mi s-a postat tot mesajul. Am scris ca Meszar nu a data tepe ca si altii, degeaba ii sare toata lumea in cap.
      Nu, nu mi se parr normal ca Stratila sa fie cu banii la zi si altii nu. Nu stiu daca asa stau lucrurile pt ca nu stiu bucataria interna a lotului si nici nu e normal sa o stiu.
      Nu am nimic de castigat, eventual stres, nervi, fire albe si discutii cu familia.

      0
      0
      1. Iti vine sa crezi ca se renunta asa usor la Rus? Pentru vreo citeva mii de lei restanta? Chiar nu mai aveti nicun cuvant de zis nici voi, suporterii?

        0
        0
        1. Povestea e mai lunga. O sa se afle in zilele urmatoare.
          Pacat oricum ca Cipri pleaca. Nu cred ca o sa ii fie mai bine in alta parte insa acum e tardiv.
          Eu ii multumesc pentru tot si ii urez bafta oriunde s-ar duce.

          0
          0
  7. E distractiv cum in trecut (adica nu era Meszar) daca se intampla ceva de genu unii dintre voi urlau pe aici ca nu e corect, ca oamenii tre sa isi ia banii, ca vai ce de porc e conducerea. Acum, ce de porc sunt jucatorii ca vor banii si ce gigea e conducerea, care – saraca – nu are de unde sa dea bani. Ciudata schimbare de optica 🙂

    0
    0
    1. Ok,adu tu un finantator care sa dea banii si toata lumea e fericita.
      Problema nu e nici la jucatori si nici la Meszar chisr daca acum sunt tabere antagonice ci la cei ce au promis sprijin financiar si acum se fac ca ploua.

      0
      0
  8. In campanie, falca era permanent la meciuri. Acum dupa ce prostimea l-a votat, iata „dragostea lui” fata de UTA !!!

    0
    0
  9. Jucătorilor le doresc sincer succes la echipele unde vor merge şi unde, cu siguranţă, nu?, îşi vor lua salariile la timp. Ah, şi să nu uite unde şi-au făcut această cotă. Cipri Rus a scăpat totuşi ieftin, alte cluburi îl ţineau al dracului până se terminau de judecat memoriile, chiar din postura de favorit al suporterilor, ori el a primit actele în mână şi e liber să plece unde vrea. Oare cine să-l ia, totuşi? Poate speră la vreun Gaz Metan, măcar, că nici pe la ACS nu cred că se plătesc salariile la timp.

    Asta e , să plece cui nu-i convine situaţia, dar cine intră în teren să dea totul, şi aici e valabil inclusiv pentru antrenor. Mai bine de atât nu se poate în Arad, în condiţiile date. Din păcate nu am fost promovaţi de federaţie, şi iată că o decizie proastă riscă să destabilizeze un club pus pe drumul cel bun, dar în acelaşi timp nici să nu salveze un club aflat deja în prăpastie (ACS).

    0
    0
    1. Bai oameni buni voi va auziti ce spuneti??? Cum adica mai bine de atat nu se poate? Nu e normal ca la liga 2 a sa existe restante. Si baietii astia au de platit facturi, mancare, intretinere. Voi daca mergeti la serviciu si nu vi se platesc 2-3-4 luni mai mergeti in continuare??? Lunar iti vin facturile si nimeni nu te intreaba de ce nu ai bani sa platesti, ca vezi doamne tu esti jucator la UTA Arad si aici sunt probleme. Nimeni nu e interesat de asta. Intelegeti sau vreti sa va joace cineva pe gratis? Daca ar veni doar din pasiune, s-ar duce la liga a 5 a sau sambata duminica la Desavoia.

      0
      0
  10. Am ajuns de unde am plecat…. daca intr un oras cum e aradu nu e posibil sa ai echipa macar la liga a 2 sa nu zicem liga 1 cum ar fi normal …fara restante si cu stabilitate financiara ….sa le fie rusine tuturor utistilor care au votat un asa primar … RUSINE !

    0
    0
    1. Andrei tu esti unu din aceia care sunt multumiti ca va asfaltat falca strada ? De cand e el primar nu mai exista sport in arad …Baschet nu ,fotbal nu , rugbi nu , handbal nu , si cand ne gandim ca la un moment dat aveam de toate in primile ligi in romania si chiar se bateau la titlu … Eu unde sa imi mai duc copilu sa vada un meci (indif :baschet ,handbal ,fotbal ,rugbi) daca noi nu mai avem asa ceva .
      Poate nu era in momentu de fata ca nu avea timp in 2 luni sa faca din uta barcelona … dar sunt sigur ca facea tot ce ii sta in putere ca uta sa aiba finantare … vezi voluntari, chiajna ,mioveni ,timisoara .
      Andrei iti multimum tie si celorlalti ca tine care la ti votat pe falca pentru ingroparea sportului aradean !

      0
      0
      1. Si astia de la sportarad sunt de vina pt ca tot timpul i-au pus palma la fund acestui venetic stergand comentarii si luandu-i apararea nu cu mult timp in urma.Cica aici nu se face politica,nu era vorba de politica era vorba de un individ aciuat in Arad cu o punga de un leu si o pereche de slapi si care si-a batut joc de tot ceea ce inseamna sport in orasul asta.Nu gio sau martian sunt de vina pt situatia in care a ajuns UTA atunci,aia au fost niste trepadusi care au profitat de moment,si care in mod normal nu trebuiau sa puna mana pe clubul asta daca aveam un PRIMAR in fruntea Aradului.Acum se vede cine a fost adevaratul vinovat si care unii atunci au refuzat sa vada,drept dovada situatia actuala:cu echipa,bataia de joc cu stadionul,mizeria aia de la baraj cu apa scoasa de pe teren cu usa nu mai vorbesc de demolarea tuturor stadioanelor din Arad.Mai oameni buni asta a daramat toate stadioanele din orasul asta!!!!!!Cine l-a alungat pe Bara din Arad?De celelalte sporturi cum bine zici si tu nici nu mai vorbesc.Aveam odata un West Petrom Arad,un Muresul Arbema,un Contor Zenner samd.Acum ce mai avem:plin de malluri sa ne cumparam toata ziua chipsuri sa ne indopam si sa devenim niste obezi.Vrei sa vezi un eveniment sportiv in orasul asta nu mai ai unde sa te duci.Echipa de polo se chinuie an de an cu niste maruntis,ma mir ca mai au puterea sa continue oamenii aia.Cei care sunt mai tineri aici nu cred ca au prins handbal de prima liga in Arad.Au ajuns toate catunele,in care cred ca nici trenul nu opreste sa aiba echipa in prima liga la te miri ce sporturi de echipa,la noi zero barat.Rusine,si ati mai fost multi sa il votati!!!Sper sa postati comentariul caci timpul pt cenzura si bagat pumnul in gura a trecut demult!

        0
        0
        1. Toate echipele pe care le_ai dat ca exemplu erau susținute de firme importante atunci care acum nu mai exista niciuna! Nici atunci nu primaria tinea echipele! Ce vină are falca dacă oamenilor potenti financiar nu le place sportul? E adevărat ca nici primarul nu acorda o atentie sporită sportului, decat in campanie electorala, dar principAlii vinovati pt situația în care s-a ajuns sunt aradenii, care l-au votat si cei care au stat acasa, desi pe retele sociale sunt critici!

          0
          0
  11. Da, Andrei. Era infinit mai bine. El stie ce inseamna UTA pentru Arad, ce inseamna culorile ros-albe!!! De la un cetatean din Brad ce pretentii sa ai ???

    0
    0
  12. nu avem bani pt echipa nu avem stadion nu avem sport in ARAD dar avem kaufland si lidl si un primar de la brad adiofotbal in ARAD poate peste 4 ani

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button