Fotbal judetean

Revanșă rapidă: CS Glogovăț – CS Ineu 4-2





La numai o săptămână după ce a cedat cu 2-0 tot pe teren propriu, „Vladi” și-a luat revanșa în amical cu fosta divizionară a treia din Țara Zărăndului. Trupa lui Man și Dehelean a înscris 4 goluri în poarta juniorului Pușcaș, prin Gornic – 2 (foto), Goldiș și Zigmond, în timp ce Ineul a replicat doar prin „dubla” lui Botaș.

Chiar dacă a continuat să aibă destule absențe, printre care Stavila, Ardelean, Cornea sau Negrea,  „Vladi” a fost mai concretă în fața porții adversă, în timp ce ineuanii au acuzat lipsa unui atacant de meserie și asta pentru că Vasile Mașniță a intrat în câmpul muncii și mai vine când poate la fotbal. „Această înfrângere vine pe un fond de oboseală strânsă în perioada de acumulări fizice, dar și pentru că încă ne lipsesc niște fotbaliști pe posturi cheie, în special în atac”, a menționat Cristi Sculici, tehnicianul „alb-albaștrilor”.

A fost un test bun pentru noi, ocazie cu care am văzut la lucru câțiva jucători noi. Totodată, ne propunem să identificăm echipa pentru prima etapă. Mai avem testul de sâmbătă cu Felnacul, urmând ca în prima etapa cu Lipova să ne batem cu toate armele la Lipova”, a menționat Ovidiu Tănasă, președinte și jucător la CS Glogovăț. Într-adevăr, Rașca (Horia) și Tătoi (Liga a 3-a germană) și-au încercat șansa la divizionara a patra de la marginea  Aradului.

Formații:

Glogovăț: P. Vârtaci – Avram, Tănasă, Gherman, Neag – Rașca, Mărculescu, Goldiș, Magdi – Gornic, E. Vârtaci. Au mai jucat: Cheșa – Junc, Zigmond, Tătoi, Doboș.

Ineu: Pușcaș – Popopcici, Rădac (Florea), Iaroș, Hulbăr – Zdrențan – Jilavu, Botas (Dehelean), F. Spătaru (D. Mîneran), M. Spătaru – Karmanoczky (G. Mașniță, Udrescu).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button