UTA Arad

Celea – pe placul lui Nagy, dar în vizor sunt și alți fundași centrali





Cu Sorin Botiș retras din activitate, dar și cu Manea și Filaret acuzând probleme de ordin medical în ultima vreme, UTA se cam joacă cu focul în ceea ce privește zona centrală a apărării. Roland Nagy susține că Alex Manea a scăpat porumbelul când a adus în discuție o eventuală operație la spate și consideră că nu va fi cazul de așa ceva, dar, indiferent de situație, echipei sale îi lipsește un fundaș central.

De preferabil ar fi unul cu experiență și de aceea, poate, conducerea „Bătrânei Doamne” ezită să-i ofere un contract lui Daniel Celea. Fundașul de 21 de ani de la Pandurii II se pregătește din această săptămâna cu prima echipă, iar Roli Nagy și-a făcut și o primă părere. „Pe lângă referințele pozitive, îmi place că se implică la antrenamente, e receptiv și vrea. Rămâne de văzut dacă și când vom conta pe el în Liga a 2-a, cert este că de un fundaș central mai avem neapărat nevoie”, a explicat antrenorul principal al arădenilor.

Pe de altă parte, la indicațiile staffului tehnic, conducerea clubului urmărește alte două „piste” de fundași centrali. Vorbim despre fotbaliști cu meciuri și la nivelul primului eșalon, dar, totodată, nu s-au abandonat nici variantele  Dubeștean și Pascariu.

După confirmarea transferului lui Alex Barna între buturi și readucerea la prima echipă a lui Michel Vlad, care îi poate „elibera” pe Copil sau Andor pentru postul de al doilea atacant ocupat, de exemplul, de Rus, la partida cu CSM Râmnicu Vâlcea, aducerea un fundaș central cu experiență ar închide definitiv campania de achiziții a „alb-roșiilor”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button