Cluburi polivalente

O accidentare i-a furat visul olimpic lui Captari





După Dana Dodean-Monteiro, ieșită din calcule pentru o medalie olimpică la proba de simplu la tenis de masă, un alt sportiv reprezentând un club arădean s-a „tăiat” la Rio. Este vorba despre halterofilul Dumitru Captari, care a concurat în Grupa B valorică, alături de alți 5 competitori.

La categoria 77 kilograme, sportivul AMEFA-ei a smuls din prima încercare 145 de kilograme, pentru ca apoi o accidentare să-l facă să rateze în două rânduri la 150 kg. Inutil să mai spunem că problemele medicale l-au împiedicat pe Captari să mai concureze și la „aruncat”, astfel că speranțele de medalii ale sportivului din Republica Moldova cu cetățenie română s-au năruit chiar în prima zi.

Ceilalţi sportivi din grupă au concurat la ambele stiluri şi au încheiat astfel: 1. Andres Mauricio Caicedo Piedrahita (Columbia) – total 346 kg, 2. Andres Eduardo Mata Perez (Spania) – total 343 kg, 3. Nico Muller (Germania) – total 332 kg, 4. Sathish Kumar Sivalingham (India) – total 329 kg, 5. Deni (Indonezia) – total 323 kg.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button