Fotbal judeteanNational Sebis

Peia a dat iluzia unui succes de palmares, dar Sebișul a întors amicalul de la Sântana





Miercuri, s-a jucat la Sântana o partidă de pregătire între Unirea din localitate și Național Sebiș, două echipe cu pretenții din județul Arad, chiar dacă activează în ligi diferite. A ieșit un meci bun, cu faze multe de poartă și un joc plăcut ochiului.

Prima repriză a debutat cu ocazii bune ale oaspeților, care au ratat prin Clej și Velici, iar Mihuța a lovit transversala din lovitură liberă de la 25 de metri. Gol au dat însă gazdele. Peia a reluat cu capul pe spate din centrarea lui Cristea și a stabilit scorul pauzei.

În repriza a doua, Călin Cojocaru a schimbat 8 jucători și prospețimea acestora avea să fie decisivă.  Mai întâi, Fuchs a fructificat cu siguranță o lovitură liberă de la 18 metri pentru 1-1, apoi Săulescu a scapat pe dreapta și a pasat cu altruism în stânga lui Iuga pentru 1-2, iar pe final același Săulescu s-a desprins din nou în careu și a marcat cu siguranță pentru 1-3, scor final.

Formații:

Unirea Sântana: Matiș – Topac (Paven), Peia, Brozbici,  Ungur  – Vuin (Mateiu) – Cristea (Vîrciu), Drida, Florea, Cioară (Josan) – Stanciu. Antrenor: Dinu Donca

Național Sebiș: Fișteag (A. Cioară) – Rosenblum (Ciocan), Stupu (Cîrstoiu), Suciu (Basic), Siminic – Avramescu (Mărmureanu), Mihuța (Fuchs) – Susan (Iuga), Clej (A. Roman), Săulescu (Lup) – Velici (Marius Ion). Antrenor: Călin Cojocaru.

Reacțiile antrenorilor: 

dinu.donca

Dinu Donca (antrenor Sântana):Un meci la care am avut multe absențe, doi portari plecați la mare, Alin Drăgan accidentat, iar frații Popa încă nu s-au înțeles cu conducerea. Am pierdut în a doua repriză, nu suntem chiar pregătiți bine fizic, încă mai încercăm să integrăm câțiva din noii veniți, mai avem de muncă. Obiectivul stabilit de conducere este locurile 1-4, dar e cam greu, nu suntem omogeni ca și anul trecut. Secretul nostru în ultimii ani a fost omogenitatea, chiar cu un buget mult mai mic decât competitoarele noastre am reușit să fim acolo sus. Anul acesta, la promovare sunt după părerea mea doar Lipova și Crișul, iar noi, Felnac și Pecica suntem pe aproape ca valoare după ei, dar nu putem emite pretenții”. 

cojocaru

Călin Cojocaru (antrenor Sebiș):Mă așteptam să nu avem prospețime după un cantonament greu finalizat săptămâna trecută. Am avut ocazii în debutul partidei dar finalizarea a fost slabă. Mă deranjează că încă luăm gol din faze fixe din preajma careului. Trebuie să corectăm acest aspect. Repriza a doua a fost mai bună, am marcat la faze frumoase, lucrate. Avem destui jucători nou-veniți și mai durează până îi integrăm. Dar toți au calitate, vin de la Liga a 2-a majoritatea și rezolvăm aceste aspecte în timpul rămas până la debutul noului sezon. Să vedem cum ne mișcăm sâmbătă și miercurea viitoare cu două echipe bune, viitoare colege de serie, nou promovatele Cermei și Ripensia. Am 5 juniori de câmp și un portar junior, dar mai am nevoie neapărat de un junior de picior stâng, pe bandă. În rest lotul este definitivat, avem contracte cu toți jucătorii”  

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button