Gloria LT Cermei

Cermeiul a mai împrumutat un junior utist și e pe urmele unui goalkeeper de 18 ani





Sunt zile fierbinți pentru ultimele întăriri la Gloria Lunca Teuz Cermei. Dacă la nivel de seniori lucrurile sunt clare, Mircea Aslău a mai cerut doi-trei juniori, între care unul a și primit. La sugestia lui Norbert Varga, divizionara a treia de pe Teuz l-a împrumutat pe Raul Moraru, un mijlocaș de bandă de 16 ani. „Nu ne încurcă vârsta fragedă. Sunt destui fotbaliști care evoluează de tineri la cluburi importante din Europa, nu văd de ce Moraru nu ar avea șansele sale în Liga a 3-a din România”, a menționat Mircea Aslău.

Totodată, tehnicianul Cermeiului este pe urmele unui goalkeeper de 18 ani din Liga a 4-a. Astfel, ar exista și o variantă viabilă și între buturi la nivel de juniori,  Florin Rusu riscând mult doar cu Akos Koromi alături.

În fine, cermeianii au primit și vestea revenirii lui Mark Varga în țară. Fotbalistul crescut de UTA plecase în SUA chiar înaintea barajului de promovare în Liga a 3-a, dar începând cu luna octombrie va fi din nou la dispoziția „alb-roșiilor”. Vești bune vin și de la Adi Rusu, care a renunțat deja la cârje la două săptămâni după operația de ligamente la genunchiul drept. Fostul „pandur” va începe și recuperarea, însă e greu de crezut că va prinde minute oficiale în acest an calendaristic.

După weekendul trecut cu două meciuri (1-1 la Sebiș și 3-1 la Beliu), Lunca Teuz va disputa un nou meci de verificare vineri, la Giarmata, împotriva divizionarei a treia timișene.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button