UTA Academie

Primele trei puncte: Crișul Chișineu-Criș – UTA III, scor 2-1





La Chișineu-Criș, echipa locală Crișul a primit vizita satelitului UTA-ei, a treia echipă a clubului care participă în liga a patra cu jucători tineri, de viitor dar care în primele etape vor avea și jucători care vor face parte din UTA II ce va evolua în Liga a treia. Gazdele, cu jucători experimentați și bine pregătiți au avut ceva de furcă în compania mai tinerilor utiști dar au reușit să ia toate punctele puse în joc.

Crișul Chișineu-Criș – UTA III, scor 2-1

au marcat: Jichici, Modan – Vasile

Crișul Chișineu-Criș: Mucha – Remus Lung, Alin Pavel, Borșa, Ciornei, Covaci, Turcuș, Lucian Todea, Jichici, Modan, Alin Mihai. Antrenor: ´Ole´ Roșca.

UTA III: Stanciu – Erich Wild, Copaci, Ghergar, Ghiunguș, Mandache, Moza (Costin), Pop, Brănișteanu (Vasile), Iova (Covaci), Lazăr. Antrenor: Cristian Păcurar.

Arbitrii: Cristian Coroban cu Cristian Căsuț și Paul Ardelean.

Observatori: Corneli Tiulea și Andras Mako.

Mulțumit de rezultat, antrenorul Mihai ´Ole´ Roșca ne-a declarat:˝A fost o partidă bună, am întâlnit o echipă tânără care joacă, din minutul 1 ne-au pus deja probleme, dar am reușit să câștigăm. Au fost destule ocazii și de o parte și de alta dar nu s-a pus nicio clipă problema să scăpăm rezultatul din mână. Sunt mulțumit de lotul pe care-l am și dorim să ne clasăm cât mai sus, să vedem unde ne vor duce rezultatele. Obiectivul este o clasare bună în primele 3-4 poziții dar pentru asta trebuie multă muncă. Facem 3 antrenamente pe săptămână și mi-aș dori să pot să ajung chiar la patru, să vedem cum reușim, problema cea mai mare este naveta destul de lungă pe care trebuie să o facă jucătorii noștri din Bihor. Am cîțiva indisponibili, Jude este bolnav, Sălăjan și Ianc sunt accidentați, Rus a plecat în Germania, dar sper să-i recuperăm cât de repede. După prima etapă e greu să îmi fac o părere exactă despre ce poate fiecare echipă din serie dar am văzut că s-au întărit majoritatea, se pregătesc și joacă fotbal.˝









Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button