Fotbal judetean

Sabău:˝Scorul reflectă realitatea din teren.˝ vs Man:˝Se vede lipsa de pregătire.˝





În deschiderea primei etape a campionatului Ligii a patra, la Zăbrani s-au întâlnit Șoimii Lipova și CS Glogovăț 2013. Partida a fost dominată clar de gazde care s-au impus cu 4-0 prin golurile marcate de Cornea în min. 33 autogol, Vasinc în min. 42 și 53, Pașcu pe final, în min. 84.

Șoimii Lipova – CS Glogovăț 2013, scor  4-0

Șoimii Lipova: Bujor – Kocsis, Bercu, Pașcu, Denuț, Gîlcă (Șulumberchean), Tomuț (Blănaru), Bier (Simion), Filimon, Văsînc, Gherghel (Albulescu). Antrenor: Flavius Sabău.

CS Glogovăț 2013: Bodea – Gherman (Junc), Cornea, Tănasă, Avram, Mărculescu (Ruja), Goldiș ( Zsigmond), Ardelean, Gornic, Negrea (Magdi), Bubuș. Antrenor: Criatian Man.

Arbitrii: Radu Bîtea cu Paul Ardelean și Lucian Berariu.

Observatori: Leontin Buda și Vasile Rad.

˝Am făcut un joc bun, scorul reflectă realitatea din teren. Mă bucur că am rămas cu picioarele pe pământ după achizițiile făcute, ne pregătim și jucăm, dacă suntem profesioniști asta trebuie să facem. Terenul de la Zăbrani este bun, de aceea l-am ales, ca să putem să ne desfășurăm bine la partidele de acasă, este un teren lat care ne place. Majoritatea noilor veniți joacă, au experiență și pot să joace. Obiectivul este clasarea pe podium, vrem să jucăm bine, să ne simțim bine și vedem unde ne duc rezultatele. Depindem de noi, vreau să ne pregătim bine, cu modestie și să jucăm fotbal. Avem un lot bun, nu mai am nevoie de întăriri. De luni revine și Adi Piț la antrenamente și suntem în formulă completă.˝ ne-a declarat Flavius Sabău după partida de la acasă de sâmbătă.

De cealaltă parte, Cristian Man recunoaște superioritatea gazdelor:˝A fost greu, am întâlnit o echipă bună, care practică un fotbal în viteză, pe posesie, pe agresivitatea, pe verticalizare. Am încercat să contracarăm dar noi avem problemele noastre, în special lipsa de pregătire. Practic trei goluri au fost luate pe greșeli personale grave. Facem două antrenamente săptămânale, practic eu consider că primele patru etape vor fi de antrenamnet pentru noi pentru a ajunge la nivelul pe care îl dorim. Jucăm un nou sistem, e mai greu pînă ne acomodăm dar ne propunem să jucăm frumos și vrem să ducem lumea la stadion. Vladimirescu are o tradiție fotbalistică, aceasta ne obligă și pe noi să încercăm să ne ridicăm la pretențiile iubitorilor fotbalului din localitatea noastră.˝

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button