Gloria LT CermeizTOP ARTICOLE

Cermeiul se pregătește de vizita Federației pentru omologarea arenei





Nou promovata în liga a treia intră pe ultima sută de metri a pregătirilor pentru noul sezon fotbalistic. După aducerea lui Sorin Tarcea în staff-ul administrativ și pregătirea lotului pentru liga a treia, va urma primul examen pentru Lunca Teuz Cermei. Joi, gruparea prezidată de Petre Bulza va primi vizita lui Valer Vancea din partea Federației Române de Fotbal care va inspecta dacă arena este pregătită la standardele cerute.

„Suntem pe ultima sută de metri cu îndeplinirea tuturor cerințelor, cred că vom trece fără probleme peste această vizită iar arena ne va fi omologată de către Federație. În rest, antrenamentele decurg bine, am întâlnit aici un grup foarte unit, foarte omogen și cred că vom face o figură foarte frumoasă în liga a treia“, ne-a declarat Sorin Tarcea. Sâmbătă, echipa antrenată de Mircea Aslău se va deplasa în județul Timiș, pentru o partidă amicală împotriva celor de la Mama Mia Becicherecu Mic.

La nivel de lot se mai caută unele soluții pentru completarea sa, având în vedere că a mai rămas mai puțin de două săptămâni până la prima partidă pe puncte din campionat. Din câte se pare, varianta aducerii unui portar junior din liga a patra a căzut, oficialii Cermeiului căutând alte variante. De asemenea, mai sunt unele lucruri de pus la punct între Gloria Cermei și UTA Arad în privința împrumuturilor fundașilor de la divizionara secundă, cele două grupări arădene necăzând – deocamdată – de acord asupra unor aspecte.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button