Echipa din Zăbrani, nemulțumită de jocul dur al celor de la Dorobanți și atmosfera ostilă

Prima etapă a ligii a patra a pus față în față grupările pregătite de Marius Ciubăncan și Leo Pința. Victoria Zăbrani a fost cea care a reușit să puncteze prima, prin Crișan – în minutul 28 – care a reușit să transforme un penalti acordat ca urmare a unui fault făcut asupra lui Zele. Gazdele de la Dorobanți au revenit însă după doar trei minute și au reușit egalarea după execuția lui Lăsculescu, scăpat singur cu Brutyo. Cu optsprezece minute înainte de fluierul final al confruntării, nou venitul Stancu a punctat din careul mic, iar Zăbraniul părea că a pus mâna pe cele trei puncte. Nu a fost însă să fie așa, deoarece în minutul 82 Vasile Georgiu a punctat cu un șut puternic, de la trei metri. Astfel, confruntarea dintre AS Dorobanți și Victoria Zăbrani s-a încheiat la egalitate, cu scorul de 2 – 2.

Oaspeții au avut însă unele nemulțumiri la finalul acestei partide, nemulțumiri exprimate în cronica partidei de pe site-ul www.victoria-zabrani.ro. Aceștia au avut probleme atât cu atitudinea ostilă din tribune dar și cu jocul practic de echipa oaspete, unul considerat de aceștia destul de dur. „Am crezut şi că o să-şi respecte noul statut pe care l-au obţinut pe “cale sportivă” însă se pare că la Dorobanţi năravurile se transferă de la o generaţie la alta “explozie” atât pe teren cât şi pe margine, O galerie formată din vreo 12-13 de persoane care se doreşte  a fi un fel de “ULTRAS” , acoperă fondul sonor pe toată durata jocului cu încurajări adresate favoriţilor, lucru pozitiv şi de apreciat,  însă şi cu înjurături de ne reprodus, pe româneşte şi maghiară,  adresate  adversarilor, arbitrilor şi tuturor care nu sunt pe placul lor.  Toate acestea  sunt transmise  şi favoriţilor pe teren care nu-şi menajează  adversarul,  în unele momente jocul lor depăşind limitele sportivităţii. La un moment dat cineva din delegaţia zăbrăneană a remarcat: “aici de la pruncul mic până la ultimul bătrân înjură şi ameninţă” remarcă constatată în urma unui atac verbal a unui bătrânel de vârstă  venerabilă  împotriva  preşedintelui  grupării noastre: “Du-te dracu şi stai jos ce tot strigi cine eşti tu vezi…” şi nu mai reproducem restul conversaţiei  ci doar vrem să atragem atenţia conducerii AJF-ului în ce condiţii explosive se desfăşoară un joc de liga IV la Dorobanţi. Ei însă toate acestea spuse nu diminuează cu nimic punctul obţinut de echipa gazdă este meritul lor pe care nu îl contestăm mai ales că au jucat în zece din min. 67 când Apostol a luat al doilea galben şi a fost eliminat“, se precizează în textul publicat de Victoria Zăbrani.

Pe același ton s-a menținut și declarația lui Leo Pința, făcută tot pentru www.victoria-zabrani.ro: „Am pierdut două puncte datorită prestaţiei modeste a unor jucători exponenţiali care încă nu înţeleg că prezenţa lor în echipă în asemenea momente trebuie să ducă un plus, un imbold pentru ceilalţi colegi şi nici de cum o frână. Am întâlnit o echipă care prin orice mijloace şi-au dorit un rezultat bun la debut şi în final l-au obţinut. Însă rog să fiu iertat dacă sunt prea dur, dar jocul peste limita sportivităţii practicat de gazde azi nu face cinste unie grupări care doreşte să evolueze în Liga IV, aşa atmosferă rar mi-a fost dat să văd. Păi Toc la finalul jocului era plin de contuzi rămase de la această confruntare, o să trebuiască săptămâna acesta să vedem cum o să-l putem recupera. Nu vreau să învinuiesc pe nimeni principali vinovaţi suntem noi pentru că nu am ştiut să gestionăm momentele când eram în avantaj. Aceste sincope o să trebuiască să le corectăm cât mai repede, meciul de azi a trecut de acum ne pregătim pentru confruntarea de sâmbătă cu Crişul care este următorul joc cel mai important. “

Facebook Comments
0
0

Un comentariu

  1. Avatar

    La Zabrani sunt spectatori care cunosc f bine fenomenul fotbalistic județean și cei din conducere și din tribuna au o atitudine f pozitiva!!!

    0

    0
    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.