SOIMII PÎNCOTAzTOP ARTICOLE

Discuțiile au luat sfârșit, soarta Pâncotei va fi anunțată mâine!





Mult așteptata întâlnire dintre Pavel Piroș și oamenii de afaceri interesați de preluarea clubului (se zvonește despre o posibilă implicare a lui Angelo Massone) a avut loc astăzi. De dimineață Pavel Piroș ne-a informat că în jurul prânzului urmau să aterizeze la Timișoara persoanele interesate de preluarea clubului, iar un posibil răspuns ar fi urmat să îl aflăm spre seară.

Discuțiile au avut loc la Arad, până în jurul orei 21 și se pare că au ajuns la o finalitate. Indiferent care ar fi aceasta, răspunsul legat de soarta celor de la Șoimii Pâncota îl vom afla doar mâine dimineață, atunci când Pavel Piroș a anunțat că va face o declarație legată de toată această situație. Sâmbătă, Șoimii Pâncota ar fi urmat să primească pe terenul de la Șiria replica celor de la Olimpia Satu Mare. Dacă această partidă se va mai disputa sau nu vom afla doar mâine.









2 comentarii

  1. Nu se va disputa..Nu mai fiti naivi..Nu s-au găsit soluții pt echipe de traditie ca rapid, cluj, farul, petrolul sau oțelul și vin magnatii sa preia pe pancota! Exact pe pancota..

    0
    0
  2. Ei…iaca ca cei care cantau prohodul echipei s-au inselat ( cel putin pentru moment ) . Tranzactia sa finalizat iar Somii continua cursa…

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button