National SebiszTOP ARTICOLE

Debut cu dreptul în noul sezon: Ghiroda – Național Sebiș 0 – 3





Sebișenii și-au îndeplinit obiectivul de a se califica mai departe în Cupa României, chiar dacă au evoluat în deplasare. Formația pregătită de Paul Codrea a încasat un singur gol în prima repriză de la Susan, dar după pauză Clej și Velici au stabilit scorul final de: 3 – 0 pentru Național Sebiș.

„A fost un meci greu, împotriva unei echipe bune, destul de incomodă. Sunt mulțumit de rezultat, dar de joc mai puțin, cu toate că am jucat pe un teren mai mic decât suntem obișnuiți. Noi ne dorim spații mai mari, din acest punct de vedere ne-a dezavantajat terenul, iar adversarii au fost mai obișnuiți cu acest gazon. Astfel, noi am intrat în jocul lor, iar ei și-au creat multe ocazii la poarta noastră. E un lucru pozitiv că nu am primit gol, îi felicit pe băieți pentru că e primul meci oficial și ne-am apărat bine, până acum în fiecare amical am luat gol. M-a interesat acest aspect, care ne oferă încredere în noi și e un aspect pozitiv și faptul că am reușit să marcăm trei goluri, dar cu siguranță mai avem lucruri de pus la punct în jocul nostru. Cu siguranță vor mai apărea noutăți în lot până săptămâna viitoare“, ne-a declarat Călin Cojocaru. Din păcate, portarul Cioară s-a accidentat la acest meci și va lipsi cel puțin două săptămâni.

Cioară (Fișteag) – Rosenblum, Avramescu, Stupu, Mihuța – Siminic, Susan, Cîrstoiu, Săulescu (Iuga) – Roman (Clej), Velici, au fost jucătorii trimiși în teren de antrenorul Sebișului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button