UTA Academie

Remiză pentru UTA U 19 la Timișoara. Se intră pe ultima sută de metri pentru Liga Elitelor și Liga a III-a





Marți seara gruparea pregătită de Dan Oprescu, Cristi Păcurar, Adrian Ungur și Vasile Sin s-au deplasat în orașul vecin pentru o confruntare amicală cu echipa Centrului de Excelență, aceeași categorie de vârstă. Arădenii au reușit să deschidă scorul prin Țurcanu, dar au fost egalați la ultima fază a partidei, când centralul confruntării a acordat un penalty gazdelor. Mureșan – Gabor, Savin, Rogojan, Ciucifara – Vasile, Varga, Mager, Toma – Lezeu, Țurcanu, a fost primul unsprezece trimis în teren de către antrenorii arădeni, pe parcurs făcându-și intrarea și ceilalți componenți ai lotului.

 „Am fost mulțumit de joc ținând cont de perioada în care ne aflăm. Atât eu cât și colegul meu Cristi Păcurar am apreciat felul în care ne-am descurcat pe teren, chiar dacă am întâlnit adversarii care aveau valențe tehnico tactice peste noi la acest moment. Una peste alta, a fost un test reușit pentru noi, având în vedere că peste o săptămână va debuta și Liga Elitelor, unde vom juca pe teren propriu împotriva celor de la LPS Satu Mare“, ne-a declarat Dan Oprescu.

Acesta, alături de staff-ul său tehnic vor fi prezenți și la disputa de sâmbătă din liga a patra, atunci când UTA III va da piept pe teren propriu cu Cetate Săvârșin. După aceea însă de această echipă se vor ocupa Costel Bogoșel și Mihai Petcuț. „Împotriva celor de la Săvârșin vom juca în mare parte cu aceeași jucători care au jucat și la Criș. De când va începe liga a treia ne vom axa pe aceea competiție și pe Liga Elitelor, Under 17. Suntem mulțumiți de lotul pe care îl avem pentru al treilea eșalon, lot care în mare parte e bătut în cuie, dar mereue loc de mai bine. Doar dacă va apărea un jucător liber și valoros atunci mai pot apărea unele modificări în cadrul  echipei. Prioritar este în acest moment să semnăm contractele cu toții jucătorii pe care i-am avut în pregătiri și pe care îi dorim la echipă“, a concluzionat Dan Oprescu.









Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button