National Sebis

Cojocaru:˝Serie echilibrată, mult mai puternică decât anul trecut.˝





Prima etapă va însemna și primul șoc pentru Național Sebiș, o partidă în deplasare la Ripensia unde în amical timișorenii au aplicat un ´manito´ greu de uitat.

˝O serie echilibrată, mult mai puternică față de anul trecut, un lucru bun pentru o echipă ca a noastră care dorește adversari tari pentru a crește. Mai ar fi loc de mai bine, de unu-doi jucători, mai avem indisponibili temporar pe Fuchs și pe Cioară, poate mai aveam nevoie de o săptămână-două de pregătire dar asta e, pornim la drum. Abia aștept prima etapă, Ripensia este o echipă foarte bună dar și noi vom avea altă față la ora jocului de la Timișoara. Văd un clasament foarte strâns între primele clasate, se va juca până în ultima etapă pentru promovarea în Liga a doua.˝ ne-a declarat Călin Cojocaru, managerul-antrenor al Naționalului.

Programul complet al sebișenilor: Ripensia (Deplasare), Reșița (A), Lugoj (D), Deva (A), Cermei (D), Alba Iulia (A), UTA II (D), Vințu (A), Poli II (D), Giarmata (A), Becicherecu (D), Gâlda (A), Ighiu (D), stă, Pandurii II(D).









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button